M.A.N.D.Y. a Siopis v prosinci v Roxy

M.A.N.D.Y. a Siopis v prosinci v Roxy

20. 11. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Oslavy 10. narozenin labelu Get Physical proběhnou po celém světě a neminou ani Prahu! Tato exkluzivní událost se uskuteční v sobotu 8. 12. v legendárním klubu Roxy, který letos pro změnu slaví 20-tileté výročí. Na hlavní stage vystoupí slavní M.A.N.D.Y. společně s producentem Siopisem.
Label Get Physical nyní vydal release s jubilejním pořadovým číslem 200, o který se postarali právě M.A.N.D.Y., kteří budou hlavním tahákem na oslavách 10. narozenin Get Physical v pražské Roxy. Tomuto slavnému vydavatelství trvalo méně než čtyři roky, aby se stalo jednou z nejdůležitějších značek na mezinárodní klubové scéně. V tuto chvíli je Get Physical domovem minimálně dvaceti umělcům z celého světa, kteří přináší mnoho inovací do elektronické scény.



Když se v roce 2002 setkali Walter Merzinger a Arno Kammermeier aka Booka Shade, Patrick Bodmer a Philipp Jung aka M.A.N.D.Y. a DJ T aka Thomas Koch, tak asi jen těžko mohli tušit, že za pár let budou tvořit tvrdé jádro jednoho z nejzásadnějších hudebních vydavatelství, které bude ovlivňovat mnoho producentů, DJs a party people po celém světě.

»»» Vyhraj vstupy na House Elements «««

Je nad slunce jasné, že pětice takovýchto hudebních géniů snad ani nemůže šlápnout vedle a to, co vydají, bude určovat hudební trendy dalších měsíců. Díky jejich skvělému hudebnímu vkusu a výjimečnému smyslu kombinovat nové vlivy, zvuky a hudební postupy, si toto vydavatelství vysloužilo pověst, že jeho zvuk lze ignorovat jen na vlastní nebezpečí!

Dámy a pánové, klubová událost této zimy se nezadržitelně blíží. Neváhejte, přijďte a zažijte hudební svět Get Physical Music na vlastní kůži.

www.roxy.cz

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HOUSE ELEMENTS

Sobota 8. 12. 2012
Vstup: do 23:00 150 czk, od 23:00 250 czk
Vystupují:
M.A.N.D.Y, Siopis, Biodan, Slater, Tazz, Felix!, Fill & Rody
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
nadroj
22. 11. 2012 | 21:39:56
+0 | -0
to přijede jen paťa? co je to za bordel
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika