Vítězové dj soutěže na House Elements

Vítězové dj soutěže na House Elements

29. 11. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Očekávaný speciál klubovky House Elements s podtituelm Get Physical 10 Year with M.A.N.D.Y. & Siopis, který proběhne 8. 12. v ROXY, se nezadržitelně blíží, a tak je na čase odhalit zbývající jména djs, kteří budou mít na starosti hudební pohodu v chill-out stage. Obsazení této stage bylo předmětem djské soutěže.
Přestože byl výběr finalistů v hodnocení velmi těsný, nakonec byli jako vítězové vybráni Dj Felix! (Picnic / DEER) a dvojice Djs Fill & Rody (Elektronic Night). Vítězné nahrávky, kterými si nás získaly, si může poslechnout níže, kde také uvádíme jejich stučnou biografii.

Zároveň bychom chtěli poděkovat za všechny došlé nahrávky. Jsme velmi potěšeni, že stále můžeme v tom velkém počtu DJs objevovat nové talenty, kteří dokážou zaujmout, a to i v deepově laděných setech, které se přesně hodí chill-out stage na tuto akci.

Dj Felix! (Picnic / DEER)



https://www.facebook.com/felixcz

Na mixy DJe Felixe můžete tančit už od roku 2001. Nejdříve to byl drum"n"bass, liquid funk a techno ještě pod pseudonymem Andrey, postupem času si však oblíbil barvitější zvuky elektronické hudby a přijal jméno Felix! Od té doby se stal oblíbeným DJem díky své nápadité hudbení koláži sestávající z exkluzivních tracků žánrově balancujících mezi house, deep house, indie, electrem a cosmic discem. Felixův cit pro hudbu a precizní DJská technika z něj dělají bravurního vypravěče novodobého příběhu horečky sobotní noci – vlastně a chcete-li i páteční noci. Felix! je rezidentem dvou pražských nocí: Picnic v Klubovně 2.patro a deep house večírku DEER v Cafe v Lese. V roce 2009 byl nominován do kategorie DJ roku v anketě Dance Music Awards 2008. Felix! byl v roce 2011 také vybrán jako support DJ pražských Electronic Beats.

Djs Fill & Rody (Elektronic Night).



http://www.facebook.com/pages/FILL-RODY/302369935022?ref=ts&fref=ts

Fill & Rody jsou dva mladí DJs, které dlouholeté přátelství a vzrůstající zájem o taneční hudbu nakonec spojilo dohromady i za mixážním pultem. Společně pořádají úspěšnou sérii párty ELEKTRONIC NIGHT v Černokosteleckém klubu Barák. DJování se věnují od roku 2008 a za tu dobu si již zahráli po bodu předních českých djs. Jejich hlavními styly jsou deep house a tech house. Oba si zakládají hlavně na originálním a neoposlouchaném zvuku.

Další info o akci najdete zde: http://www.facebook.com/events/182912628512674/

Dodal: Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HOUSE ELEMENTS

Sobota 8. 12. 2012
Vstup: do 23:00 150 czk, od 23:00 250 czk
Vystupují:
M.A.N.D.Y, Siopis, Biodan, Slater, Tazz, Felix!, Fill & Rody
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika