Jessie Ware vystoupí v Praze

Jessie Ware vystoupí v Praze

07. 02. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Britská soul-popová zpěvačka Jessie Ware se chystá v Praze vystoupit 21. března v Paláci Akropolis. Nejprve ji však čeká dokončit úspěšné australské turné a zregenerovat se po náročném podzimu, kdy projezdila většinu Spojených Států a získala také dvě nominace Brit Awards. Vše okolo Ware naznačuje, že pražský koncert bude hřejivým hudebním zážitkem.
Ware momentálně koncertuje v Austrálii, na podzim promovala své debutové album Devotion ve Spojených Státech, kde také vystoupila se svojí perfektní hitovkou Wildest Moments v oblíbeném televizním pořadu Late Night with Jimmy Fallon společně s legendární kapelou The Roots. Ware zároveň získala hned dvě nominace na prestižních Brit Awards ("British Breakthrough Act" a "British Female Solo Artist"), vyhlášení se koná 20. března, tj. den před pražským koncertem.



Jako malá poslouchala Arethu Franklin, Franka Sinatru, Ellu Fitzgerald a úplně poprvé si veřejně zazpívala první sloku vánoční koledy v deseti letech. Hudba pro ní znamená čisté emoce. Nedávno ji vyšlo úplně první album Devotion (UK Top 5), na kterém zaslechnete pecky jako Running, If You Are nNever Gonna Move nebo Wildest Moments, které často zaznívají i v tuzemských rádiích. Kritici Ware chválí, že hudba a tvorba hudby samotné jsou pro ní na předním místě, že netouží po prvoplánovém zviditelnění sebe sama. Ware se ale nebojí své parádní soulovky obohatit troškou kvalitního popíku – ovšem strach nemá ani z hip-hopu a R’n’B, z čehož vznikají zajímavé a skvěle poslouchatelné crossovery.  Někteří kritici považují Ware za chybějící pojítko mezi Adele, DJem SBTRKT a Sade. Ware právě jede turné v USA, čeká ji Velké Británie a Austrálie, a pak se přesune i do kontinentální Evropy.

Kapacita klubu je omezená, pořadatelé tedy doporučují zakoupit vstupenky v předstihu. K dispozici jsou online přes Ticketpro.cz či v kamenných pobočkách sítě Ticketpro. 

FB Event link: https://www.facebook.com/events/527836530576994/

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

JESSIE WARE (UK)

Čtvrtek 21. 3. 2013
Vstup: 450 Kč
Vystupují:
JESSIE WARE (UK)
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Rýpal
10. 02. 2013 | 19:39:53
+0 | -0

Půl roku stará novinka

Spíš to vypadá,že měsíc a půl před samotným koncertem o vstupenky není příliš velký zájem,proto toto promotion!Navíc,proč takových koncertů není v Čechách daleko víc?
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika