Jessie Ware předskočí Artami

Jessie Ware předskočí Artami

17. 03. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Už tento čtvrtek, 21. března, čeká fanoušky vystoupení božské britské zpěvačky s opojným hlasem, Jessie Ware, v Paláci Akropolis. Pořadatelé právě ohlásili předskokana koncertu, jímž bude zajímavý ukrajinsko-americký band Artami.
Artami je kapela Tamary Shmidtové (zpěv, piano)  a Jacka Morgana (kytara), kteří se potkali na studiích v Praze. Spolupracují také s českým DJem, Aitcherem Clarkem (Martin Čípek). Artami se na koncert již pečlivě připravují: “Je to pro nás obrovská čest otevírat koncert pro někoho tak úžasného! Jessie Ware je skvělá soulová zpěvačka s unikátním přístupem k hudbě. Její skladby jako upředené z hedvábí! Naše nejoblíbenější píseň je Wildest Moments, člověk z ní má pocit, že vše na světě je možné,” řekla nám zpěvačka a pianistka kapely Shmidtová. Artami na pražském koncertě vystoupí ve tříčlenné sestavě s DJem Aitcherem Clarkem.

Podívejte se, jak Ware natáčela svoji super-úspěšnou debutovou desku Devotion přímo v Red Bull Studios zde:


Devotion láme rekordy v poslechovosti a Ware má našlápnuto na skvělou budoucnost: určitě už jste slyšeli o dvou nedávných nominacích Ware na prestižních cenách BRIT AWARDS.
 
Ware je také známá svoji velkou láskou k jídlu, v jednom rozhovoru prozradila, že když v České republice psala svoji diplomku na Franze Kafku, knedlíky jí moc chutnaly!

Nedávno s ní strávila automobilka Ford 24 hodin, aby zmonitorovali, jak Ware připravuje senzační hostinu pro své přátele. Ware se při nákupech dobrůtek mohla povozit po jižním Londýně v novém, elektricky modrém Fordu Fiesta. Na 24 hodin s Ware se můžete podívat tady:


Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

JESSIE WARE (UK)

Čtvrtek 21. 3. 2013
Vstup: 450 Kč
Vystupují:
JESSIE WARE (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika