Legendární Silicone Soul se vrací do Roxy

Legendární Silicone Soul se vrací do Roxy

04. 03. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po oslavách 10. narozenin labelu Get Physical se na konci března fanoušci kvalitní house music mohou těšit na další 10-té výročí slavného labelu. Tentokrát zavítá 29. 3. s oslavami do Roxy vydavatelství Darkroom Dubs, za kterým stojí oblíbená dvojice Silicone Soul.
Silicone Soul se nám sami ozvali, že plánují tour k 10. výročí jejich labelu Darkroom Dubs a že Prahu z toho rozhodně nechtějí vynechat, čemuž se dalo jen těžko odolat. Oslavy proběhnou doslova po celém světě od Anglie, přes Německo a Turecko až třeba po Chile a proto jsme rádi, že tato dvojka producentů a djs si sama vzpomněla i na pražskou ROXY. Zatím potvrzená vystoupení k jejich tour můžete čeknout zde: http://gigs.gigatools.com/user/siliconesoul

Poslední mejdan v ROXY byl vskutku legendární. Plná Roxy v 7.30 ráno se jen tak nevidí. Samotní Silicone Soul se předvedli ve skvělém více než 5-ti hodinovém setu, který nikoho nenechal chladným a měli co dělat, aby vůbec stihli ranní let. Po hraní měli tak 15 minut na sbalení se v hotelu a rychle na letiště, což svědčí o jejich lásce k publiku a muzice. 

10 YEARS DARKROOM DUBS TOUR VIDEO TRAILER:  


Psát výčet jejich úspěchů a ocenění nebo s kým vším spolupracovali, nám přijde zbytečné, protože Silicone Soul svou výjimečnost českému publiku stvrdili několikrát a vždy to byl mejdan, o kterém se ještě hodně dlouho mluvilo. Svou pověst výjimečných producentů a skvělých DJs přijedou znovu potvrdit 29. března do ROXY na party House Elements.

O support se postará trojice rezidentních djs Biodan, Tazz a Slater. V chill outu se můžete těšit na speciální poslechové deep sety djs Da Moon a Van Vega, kteří nás zaujali v djské soutěži pořádané v listopadu. Vizualizace bude mít na starost opět skvělý VJ Mono a tak nezbývá než dodat, připravte se na mejdan až na krev.

Pro nažhavení doporučujeme shlédnout taneční extázi jednoho z fanoušků Silicone Soul při jejich největším hitu Right On, Right On:

www.roxy.cz

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HOUSE ELEMENTS - SILICONE SOUL

Pátek 29. 3. 2013
Vstup: Do 23:00 150 czk, poté 200 czk
Vystupují:
Silicone Soul (UK), Biodan, Slater, Tazz a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika