10. výročí labelu Darkroom Dubs

10. výročí labelu Darkroom Dubs

11. 03. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Craig Morrison a Graeme Reedie ze Silicone Soul chystají při příležitosti desátého výročí svého labelu Darkroom Dubs celou řadu zajímavých releasů a eventů, pro něž je společným jmenovatelem to, co je pro Darkroom Dubs charakteristické od jeho úplných začátků - unikátní a osobitý přístup k house music.
Čerpaje z té nejryzejší esence surové podstaty původní house music se Darkroom Dubs stal za těch deset let proslulým coby prezentace "temné strany síly" Silicone Soul ale i místem, které dává šanci předvést se podobně smýšlejícím producentům. Místem, které láká k těžbě těch nejhlouběji ukrytých substrátů house music a jejich svobodnému zkoumání, místem, jenž je poslední baštou deep electronic dance music. Jinými slovy - label Darkroom Dubs se za ta léta stal impozantním zdrojem house music, která zůstává věrná svým nejhlubším kořenům ale zároveň vždy hledá cestu kupředu.

Na konci února vyšla k 10. výročí kompilace Dakroom Dubs vol.3 namixovaná právě Silicone Soul. Na této kompilaci naleznete tracky od producentů jako jsou: Freska, Kellerkind, Tim Paris, Alex Niggemann & Mark Poppcke, Los Suruba, Of Norway, Gary Beck, Simon Garcia, Uner, Extrawelt, Affkt a mnoha dalších velikánů včetně Silicone Soul. Celou kompilaci, anebo jednotlivé skladby můžete zakoupit např. na Beatportu: http://www.beatport.com/release/darkroom-dubs-vol-3-compiled-and-mixed-by-silicone-soul/1048919

Další z věcí, které Darkroom Dubs vyzdvihují nad obyčejnou dance music produkci a činí ze všech releasů něco unikátního, je fakt, že každý na sobě nese nechvalně známá slova autora Draculy Brama Stokera: "Začínám cítit, jak na mne působí tahle noční existence. Ničí mou odvahu. Začínám být vlastním stínem a jsme plný různých hrůzostrašných představ…"

10 YEARS DARKROOM DUBS TOUR VIDEO TRAILER:


Tento citát společně s krátkou surrealistickou video koláží složenou z útržků stále stejně děsivých němých filmů, jež vznikla coby trailer k deseti letům, skvěle podtrhuje étos Drakroom Dubs. Étos v němž temné, divné a nadčasově kvalitní už celou jednu dekádu koexistuje s organickou dravostí a je připraveno v tom pokračovat další desetiletí a být pozornost přitahující deklarací i směrem pro electronic dance music.

Silicone Soul a oslavy 10-ti let jejich vydavatelství Darkroom Dubs proběhnou 29.3.2013. Line up doplní rezidentní djs House Elements: Biodan, Tazz a Slater. V chill outu vás uklidní djs Da Moon a Van Vega. O vizualizace se postará VJ Mono. Za vstup zaplatíte do 23.00 příjemných 150,-czk, poté 200,- czk.

Další info naleznete: http://www.facebook.com/events/397020133727202/?fref=ts

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HOUSE ELEMENTS - SILICONE SOUL

Pátek 29. 3. 2013
Vstup: Do 23:00 150 czk, poté 200 czk
Vystupují:
Silicone Soul (UK), Biodan, Slater, Tazz a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika