Poslední party v klubu Touster

Poslední party v klubu Touster

03. 03. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Rok se s rokem sešel a klub Touster na pražské Palmovce čeká avizované pozastavení činnosti. Na poslední březnový víkend je proto připraven hudební maraton, na kterém vystoupí rezidentní a spřátelení djs, kteří provázeli Touster po celou dobu jeho existence.
Když jsme 1.dubna 2011 poprvé otevírali klub Touster po poslední rekonstrukci, tak jsme ani zdaleka netušili, co všechno se v následujích dvou letech bude dít. Začínali jsme jako parta nadšenců elektronické taneční hudby s vizí nekomerčního klubu pro stejné srdcaře, jako jsme my. Ani ve snu by nás nenapadlo, kolik skvělých mejdanů společně s vámi zažijeme nebo kolik zahraničních hostů u nás vystoupí. Za tyto dva roky poctivé práce a zapaléní v klubu Touster vystoupilo přes 200 různých djs a live actů.
 
Za zmínku stojí určitě akce se zahraničními hosty. V horizontu dvou let v klubu vystoupili djs jako: Space Djz, Radial, John B, Hot-X, Schimek, Pablo Rouve, Ferry Tayle & Manuel Le Saux, Chris Bau, Joseph Capriati, Christine Lau, Peat Noise, Ron Wilson, Corvin Dalek, Dan Schachter & Andreas Tonar, Moonbootica, Virgin Enzinger, Kerstin Eden, Mario Ranieri, Karotte a většina předních českých djs i začínajích mladých talentů.
 
Rádi bychom touto cestou všem vystupujím poděkovali za jejich skvělé výkony, které v klubu Touster předváděli.
 
Po dvou letech působení klubu na pražské Palmovce jsme opět o něco zkušenější a bohužel jsme nuceni v březnu tohoto roku pozastavit naši činnost. Hlavní důvody jsou dva. Tím největším nepřítelem zdejšího clubbingu je bohužel lokalita. Druhým faktorem je kapacita klubu. Pokud chceme udržtel standard, který se v poslední době v Praze nastavil, tak nám tyto dva důvody nehrají moc do karet.
 
Nezoufejte však, protože rozhodně neplánujeme vyskočit z rozjetého vlaku. Za dva roky jsme zvládli vytvořit silný tým Touster Production, který nehodláme rozpustit. V současné době usilovně pracujeme na náhradní variantě fungovaní klubu v nových prostorách, které budou vyhovující ve všech směrech. Více info přineseme již velmi brzy prostřednictvím našich internetových kanálů.
 
Přijďte se s námi tedy rozloučit o víkendu 29. a 30. března 2013!


 
fb event: http://www.facebook.com/events/502319786457613/

Dodal: Štěpán Ježek, Touster
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

GOOD BYE TOUSTER 36 HOUR PARTY PEOPLE NONSTOP

Pátek 29. 3. 2013 až Sobota 30. 3. 2013
Vystupují:
Orbith, Loutka, Kaisersoze, Enrico, Marty Fish, Tokátko, Subgate, Wilda, Ravic, Adam Cloud, Revis, Pete Walk, Sonja, Adlet, Elite, Flesh, Jaqullin, Patricia, TGT, Taada, Matamar, Schwing, Keeper, LamyCZ, Shimita, Franke, JB, CZScream, DestroyER, Golpe, Tosha, Kolarik, Tibiza, Beck, Johny Jonas, Snoofy, Schumi, Sandy Fox, P-jay, Ufi DaMan, Akrom, hory_doly, MeryEn, Kifli, Marvill, Milo, LiVe, Rob Smile, Peter Costa
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika