Klub Touster se přesouvá do Radosti FX

Klub Touster se přesouvá do Radosti FX

11. 03. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Touster crew našla nové prostory pro své působení. Z Palmovky se klub "přestěhuje" do centra, kde bude fungovat v prostorách stávající Radosti FX. Touster se bude od začátku dubna zároveň prezentovat pod stejnojmennou značkou Radost FX.
Zajisté k vám dorazila nemilá zpráva o ukončení provozu pražského klubu Touster, jehož closing party proběhne poslední březnový víkend tohoto roku. Důvodů pro zavření klubu a jeho následné přemístění bylo hned několik. Během uplynulých měsíců Touster crew usilovně pátrala po nových a komfortnějších prostorách, kde by se dalo pokračovat v psaní historie úspěšných večírků, za kterými bude stát team tohoto klubu.

Netrvalo to tak dlouho a z počátku zdánlivě nemožné se stalo skutečností! Klub Touster a s ním i jeho značka k 31. 3. zaniká a celá crew se přesouvá do kultovního a zároveň jednoho z nejstarších klubů v České republice – do Radosti FX! Pod touto značkou bude všem dobře známá Touster crew od 1. 4. působit, jejím jménem se bude prezentovat a již teď si můžete být jisti, že díky spojení tradice a mladé krve zažije Radost FX novou éru na poli domácí elektronické scény.

O některé své oblíbené rezidentní večery, které v minulosti sklízely úspěch v Tousteru rozhodně nepřijdete a zároveň se těšte na nové eventy se zajímavými headlinery ze zahraničí.

Důležitou informací jsou i dílčí aktivity klubu Touster, kterým je agentura Touster Production, Touster Recordings a Touster Production Producer School.
Agentura, label i producentská škola ponese stále dosavadní název a jejich aktivity budou i nadále probíhat dle původních plánů. V případě určitých změn vás pochopitelně budeme informovat.

Děkujeme vám za přízeň klubu Touster v uplynulých letech a od 1. dubna se budeme těšit na vaší návštěvu klubu Radost FX, kde se tímto datem odstartuje jeho nová éra!

Přijďte se důstojně rozloučit s klubem Touster 29. a 30.3.2013 na party Good Bye Touster:


Dodal: Štěpán Ježek, Touster
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

GOOD BYE TOUSTER 36 HOUR PARTY PEOPLE NONSTOP

Pátek 29. 3. 2013 až Sobota 30. 3. 2013
Vystupují:
Orbith, Loutka, Kaisersoze, Enrico, Marty Fish, Tokátko, Subgate, Wilda, Ravic, Adam Cloud, Revis, Pete Walk, Sonja, Adlet, Elite, Flesh, Jaqullin, Patricia, TGT, Taada, Matamar, Schwing, Keeper, LamyCZ, Shimita, Franke, JB, CZScream, DestroyER, Golpe, Tosha, Kolarik, Tibiza, Beck, Johny Jonas, Snoofy, Schumi, Sandy Fox, P-jay, Ufi DaMan, Akrom, hory_doly, MeryEn, Kifli, Marvill, Milo, LiVe, Rob Smile, Peter Costa
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika