Apparat vystoupí v Paláci Akropolis

Apparat vystoupí v Paláci Akropolis

01. 05. 2013  |  Autor: YannD  |  Komentáře (0)
Přibližně po roce a půl se do Prahy vrátí Apparat. Tentokrát však s velmi speciálním projektem, jenž by si neměli nechat ujít nejen fanoušci tohoto berlínského elektronického mága. Koncert se uskuteční 21. května v Paláci Akropolis. Více v naší novince.
V německém Recklinghausenu si místní divadlo vzalo do parády ruskou klasiku Vojna a mír Lva Nikolajeviče Tolstého. Stalo se tak loni a pokud se ptáte jak do toho zapadá Apparat, tak vězte, že přesně tím, co umí ze všeho nejlépe. Tedy hudbou. Výše zmíněným souborem, konkrétně pak Sebastianem Hartmannem, který hru také režíroval, byl požádán o napsání scénické hudby k jejich provedení této klasiky a Apparat na ni kývnul, přizval k sobě Phillipa Timma (cello) a Christopha Hartmanna (housle) a vznikla tak velmi specifická produkce, vybočující z dosavadní tvorby Saschy Ringa, která se aktuálně dočkala vydání na CD. A právě s ním Apparat opět přijede, v rámci dalšího dílu Conference,do naší matičky Prahy.
 
            Album je zvláštní nejen tím, že vychází protentokrát z jiného popudu, než Apparatova, ale také tím, že jej nedoprovází takřka žádná reklama. Tu, obrazně řečeno, Apparat svěřil do rukou svým fanouškům. Je tak jen na nich, jakého úspěchu album dosáhne, kolik z nich jej zaznamenají a v neposlední řadě ocení. Apparat sám je pak již nyní s albem spokojený nadmíru. „Jsem na tuto hudbu hrdý. Je to nahrávka, která se zrodila bez bolesti. Je plná nedokonalostí, protože byla vytvořeno lidmi. Je to hodně zvláštní hudba, není v ní moc beatů, ale o to víc různých zvuků,“ popsal album sám Apparat. I přes výše uvedené ale album nese Apparatův rukopis a i tentokrát se dočkáme křehkého Saschova vokálu. A to i live, tedy 21. května v Paláci Akropolis. Vstupenky vycházejí na 515,- Kč, nejlevněji je tradičně koupíte na pokladně Paláce Akropolis a start koncertu představuje obligátní půl osmá.
 
Apparat – Krieg und Frieden
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI
Vystupují:
APPARAT
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika