John Parish zahraje v Lucerna Music Baru

John Parish zahraje v Lucerna Music Baru

24. 07. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Radio Wave Stimul Festival se každým rokem snaží přivážet do Prahy absolutní špičku světové alternativní hudby a vhodně ji doplňovat výraznými jmény domácí scény. Úvodní koncert letošního ročníku v této tradici beze zbytku pokračuje - hvězdou 1. dne bude britský hudebník, multi-instrumentalista a producent John Parish.
Objevitel PJ Harvey a její hlavní stálý spolupracovník se svou vlastní tvorbou vystupuje velice zřídka, neb bývá příliš vytížen coby vyhledávaný producent nahrávek svých kolegů. Na letošním turné John Parish představí se svojí koncertní skupinou hlavně repertoár z alba “Screenplay”, jež vyšlo letos v dubnu opět na proslulém chicagském labelu Thrill Jockey. John Parish je krom jiného velice uznávaným skladatelem filmové hudby a jak název nového alba dává tušit, jde právě o kompozice, které byly použity v nejrůznějších filmech, k nimž napsal hudbu.
 

V pondělí 4. listopadu v pražském Lucerna Music Baru ovšem vystoupí vedle Johna Parishe ještě další soubor vedený významným producentem – pražská skupina OTK soustředěná kolem předního českého studiového mága Ondřeje Ježka. OTK, rovněž pro producentskou vytíženost svého lídra vystupují vzácně, avšak na druhou polovinu letošního roku slibují dlouho očekávané své nové album, a tak půjde i v jejich případě o událost dvojnásob významnou. Radio Wave Stimul Festival bude pak ve stejném týdnu pokračovat dalšími koncerty; kompletní program bude oznámen v nejbližší době.

Vstupenky v hodnotě 290,- Kč jsou v prodeji v předprodejních sítích Ticketportal, Eventim, Ticketpro a Ticketstream, dále pak v Lucerna Music Baru a v obchodě Rekomando. Na místě v den koncertu pak budou k dispozici vstupenky v hodnotě 390,- Kč. Po oznámení kompletního programu Radio Wave Stimul Festivalu budou k dispozici také výhodné permanentky.

musicbar.cz

Dodal: Lukáš Kolíbal, Lucerna Music Bar
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

STIMUL FESTIVAL - JOHN PARISH

Pondělí 4. 11. 2013
Vstup: 290 - 390 Kč
Vystupují:
JOHN PARISH (UK), OTK (CZ)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika