Pojeďte na Masters of Hardcore 2014

Pojeďte na Masters of Hardcore 2014

21. 11. 2013  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Známe termín dalšího dílu hardcorové události Masters of Hardcore. Ten se uskuteční opět v holandském městě Den Bosch v komplexu Brabanthallen pod taktovkou agentury Art Of Dance 29. března 2014. Podtitul zní, Empire of Eternity.
Již příští sobotu v pravé poledne se začnou prodávat lístky. Loni za necelých 40 minut bylo beznadějně vyprodáno prvních 500 lístků. Tato první vlna měla jako vždy výhodu automatického VIP bonusu (VIP vstup, speciální VIP tričko a samozřejmě vstup na VIP-plošinu).

Line-up příštích MoH, sice zatím není zveřejněn, ale není pochyb o tom, že bude napěchovaný zvučnými jmény.  Asi jako každý rok, tak i příští se můžete těšit na 6 pódií (Mainstage, Early, Industrial, Newbreed, Terror & Speedcore a Oldschool). Přečtěte si, jak to vypadalo při mé poslední návštěvě na MoH.
 

Mad Dog: "Pokud máte rádi hardcore. Pokud je to vaše hudba. Tak rozhodně musíte být na Master sof Hardcore. Jinak jste promeškali část vašeho života."

Pro více informací sledujte stránky: www.mastersofhardcore.com a www.artofdance.nl

Pokud i vy chcete být součástí 20.000 davu a podílet se na „Světové jedničce mezi tanečními událostmi v hardcoru“, tak právě vám jsou určeny další řádky!

Společná výprava na Masters of Hardcore - Empire of Eternity
Poprvé v historii se na tento event z České republiky, konkrétně z Prahy z hlavního nádraží vypravuje zájezdový autobus. V současné době je pro velký zájem kapacita zájezdu navýšena na 55 cestujících. K dispozici je 15 volných sedadel. V případě zájmu prosím navštivte skupinu Společná výprava na Masters of Hardcore - Empire of Eternity, kde se dozvíte více informací. Anebo se obraťte přímo na organizátora zájezdu honzin@poslouchej.net. Cena zájezdu je stanovena na 3.400 Kč. Cena zahrnuje lístek na akci a dopravu klimatizovaným autobusem s WC z Prahy Hlavního nádraží do Den Bosch a zpět.

Masters Of Hardcore 2014

Facebook událost: facebook.com/events/665920120107690
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MASTERS OF HARDCORE - EMPIRE OF ETERNITY

Sobota 29. 3. 2014
Vstup: od € 54.50
Vystupují:
Angerfist vs Miss K8 Live, Tha Playah Live, Wasted Mind Live, Nosferatu vs Outblast, Korsakoff, Ophidian Live, Noize Suppressor Live vs Mad Dog Live, Dyprax vs State of Emergency Live, Evil Activities Live, Hardcore España Live, Re-Style vs Predator, Partyraiser, Crossfiyah vs Bodyshock MC Tha Watcher, Lowroller, N3ar, DaY-már, Negative Audio Live, The Outside Agency Live, Mindustries live, Bloodcage, Dr. Peacock Live, Catscan, Thrasher, Deathmachine MC Dart, Charly Lownoise & Mental Theo, Darkraver vs Vince, Paul Elstak, Bass-D, Dune, Promo vs Base Alert, Ruffneck, Backfire MC Syco, Crypsis, Radical Redemption Live, Adaro, Chain Reaction, Zany, B-Front vs High Voltae, Warface, Moridin Live, Kold Konexion, X-Pander MC Nolz, T-Virus, Sandy Warez, The Sinner, The Vizitor, Kaoz Engine Live, Drokz vs Akira, Noisekick vs The Untitled, The Destroyer Live, SRB, MC Animal Tag, Prototype Hardcore, DAM, Randy, The Braindrillerz, Le Bask, Hungry Beats, X-Mind, D.O.M., Cardiak, Progamers, MC No-Id
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika