Hard Dance kalendář 03/2014

Hard Dance kalendář 03/2014

05. 03. 2014  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
V třetím měsíci tohoto roku to vypadá o poznání lépe, než v obou předchozích měsících dohromady! Tentokráte bych doporučil návštěvu Prague nightmare Label Night XL a rozhodně i Bash Beats, kde Golpe oslaví své narozeniny. Za hranice se s námi můžete vyrazit na Masters of Hardcore - Empire of Eternity.
07. 03. –Gabberkick - Early Hardcore& Gabber classics party
První pátek v měsíci proběhne v Bratislavském klubu U Očka hardcorovej mejdan s názvem Gabberkick. Fanoušci early hardcoru a holandského gabberu si rozhodně přijdou na své! Těšit se můžete na Rob2Speed, BassTom, AndyGTP a JayJay z www.gabber.sk! Aby toho nebylo málo, starý dobrý hardcore z 90´s si pro vás připraví Incorrect Segment z corenforce.sk!

08. 03. – Extremecore Nightmare 5
Brněnský klub Boro bude hostit již páté vydání párty Extremecore Nightmare, které jako již tradičně proběhne pod taktovkou Sakurva Sound System. Od půl deváté se můžete těšit na pořádnou nálož hardcoru a gabberu!

14. 03. – Fucking Party Hard vol. 2.
Pražský Cover Place bude hostit pořádnou párty hard! Připraveny budou 3 stage. Na nich se potká hned několik sound systémů. Jmenovitě pak IGRA, ZEVL, 1.5 V a BIFTEKK sound systém. Dále pak zahrají Dj Dux, Hrgtm Idiot23, Kryshot a Gramo. Tohle bude asi pro někoho opravdu párty hárd.

14. 03. – Prague nightmare Label Night XL
Kluci z Prague Nightmare  mají za sebou více jak 5 let své existence a ví jak udělat tu správnou párty! Po vánoční velkolepé oslavě se vrací v plné síle zpět. Tentokráte se můry zjeví v Cross klubu, takže očekávejte pořádný rachot! Na hlavní Nightmare stage se představí jako headliner – Ruffneck! Toho doplní Hungry Beats, Dirty-Z, Calgarry a Ychy vs Mephisto. Hlavním hostem na Rezonance stage bude hardstylový Deazel. K němu se připojí Heavy Moizes, George Crusher, Darkwizard, Darkwatcher a Style D. Jak je vidět, čeká vás nabitá noc na obou stagích!

21. 03. – Bash Beats
Pražský klub Storm bude hostit vyhlášenou oslavu narozenin našeho domácího DJ, který prorazil i za hranicemi. Řeč není o nikom jiném, než o Golpem. Pogratulovat mu přijedou kolegové z Brazílie a Španělska - Underdogz, David Moleon a Slugos. Oslavenec si také střihne set s Petersonem. Domácí barvy budou dále hájit Ravic, Steen & Otiatros a T-Mass. Na druhé stagi se předvedou Matamar, Kifli vs. P-Jay, Finidi, Tosha, Peet Sanders, Mark Evil, Mylo, Ronica
 

29. 03. – Masters of Hardcore – Empire of Eternity
V sobotu 29. března 2014, se komplex Brabanthallen v holandském městě Den Bosch pod taktovkou organizátorů Art of Dance, přemění v prostory pro indoorový Hardcore event. Tento rok se tedy můžete těšit na již skoro jubilejní devatenácté vydání festivalu – Masters of Hardcore. Na festivalu vystoupí špička z hardcoru, frenchcoru, terroru, speedcoru a industrialu. Nově přibude 1 stage, která bude lákat na Raw style. V případě zájmu se zúčastnit společné výpravy na tento festival, prosím navštivte skupinu na facebooku  Společná výprava na Masters of Hardcore - Empire of Eternity https://www.facebook.com/events/665920120107690/?source=1), kde se dozvíte více informací.
 
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MASTERS OF HARDCORE - EMPIRE OF ETERNITY

Sobota 29. 3. 2014
Vstup: od € 54.50
Vystupují:
Angerfist vs Miss K8 Live, Tha Playah Live, Wasted Mind Live, Nosferatu vs Outblast, Korsakoff, Ophidian Live, Noize Suppressor Live vs Mad Dog Live, Dyprax vs State of Emergency Live, Evil Activities Live, Hardcore España Live, Re-Style vs Predator, Partyraiser, Crossfiyah vs Bodyshock MC Tha Watcher, Lowroller, N3ar, DaY-már, Negative Audio Live, The Outside Agency Live, Mindustries live, Bloodcage, Dr. Peacock Live, Catscan, Thrasher, Deathmachine MC Dart, Charly Lownoise & Mental Theo, Darkraver vs Vince, Paul Elstak, Bass-D, Dune, Promo vs Base Alert, Ruffneck, Backfire MC Syco, Crypsis, Radical Redemption Live, Adaro, Chain Reaction, Zany, B-Front vs High Voltae, Warface, Moridin Live, Kold Konexion, X-Pander MC Nolz, T-Virus, Sandy Warez, The Sinner, The Vizitor, Kaoz Engine Live, Drokz vs Akira, Noisekick vs The Untitled, The Destroyer Live, SRB, MC Animal Tag, Prototype Hardcore, DAM, Randy, The Braindrillerz, Le Bask, Hungry Beats, X-Mind, D.O.M., Cardiak, Progamers, MC No-Id
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika