Brno bude mít nejmodernější klub ČR - Sono Centrum

Brno bude mít nejmodernější klub ČR - Sono Centrum

04. 03. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Brno se brzy dočká nového luxusního hudebního klubu, který se stane nejmodernějším klubovým prostorem v ČR. Nová budova nabízí neotřelý a moderní design, uvnitř navíc nadstandardní komfort a vybavení. Ozvučení klubu, který bude sázet na zajímavou multižánrovou dramaturgii, zajišťuje Sono, jedno z nejlepších nahrávacích studií u nás.
Celý komplex doplňuje moderní hotel a výborná restaurace. Sono Centrum přivítá první návštěvníky 25. 4. 2014.

Společnost SONO Records se rozhodla otevřít v Brně multifunkční klubový prostor s přilehlou restaurací a hotelem. Od první chvíle vsadila na kvalitu a originalitu. Celý komplex na brněnské ulici Veveří ponese název SONO CENTRUM a jde o jedinečnou stavbu svého druhu v ČR, která bude určena k co nejširšímu kulturnímu a společenskému využití. Zkušenosti z provozo vání předního nahrávacího studia SONO se promítly i v nadstandardní úrovni technické vybavenosti klubu a výborné akustice sálu. SONO CENTRUM, i díky skvělé kuchyni místní restaurace a jedinečnému hotelovému provozu, doplňuje širokou nabídku služeb a má za cíl stát se významným místem kulturních aktivit v Brně.

Oficiální datum otevření SONO CENTRA je 2.5.2014, kdy se chystá velká otevírací party s jihoafrickými Goldfish:
 

První a zahřívací koncert se uskuteční již 25. 4., poslechnout si v tento den můžete jihoafrické duo Goldfish. V květnu a letních měsících nabídne klub širokou dramaturgii, kdy chce představit klub co nejširšímu publiku a připravit jej na podzimní smršť akcí a koncertů. Úvodní týdny klubu prověří například vystoupení kapel N.O.H.A. (SRN), Manfred Mann’s Earth Band (GB), Peter Lipa a Band (SK), Duke Ellington Orchestra (USA), Tři Sestry, Ewa Farna, Bratři Ebenové a řada dalších.

Sono Centrum

BUDOVA:
Návrh budovy od architekta Františka Šmédka respektuje požadavek maximálně kvalitního hudebního zážitku a zároveň propojuje všechny tři části centra (koncertní sál/klub, restaurace a hotel). Mimořádný důraz je kladen na komfort jak pro posluchače a hosty, tak i pro samotné účinkující. Kromě hudebních produkcí všech žánrů je zde počítáno s divadelními a filmovými představeními, tanečními party, kongresy, festivaly a dalšími kulturními a společenskými událostmi, pro něž je vždy možné prostory adekvátně upravit.

Sono Centrum

KLUB:
Sál, s jedinečnou možností živého nahrávání, má tři podlaží se dvěma velkými balkóny a čtyřmi bary, velkorysé pódium i pro ty největší skupiny a orchestry, taneční parket, funkční vzduchotechniku a více než dostatečně prostorné a patřičně vybavené zázemí p ro účinkující. Při tom všem si však zachovává velikost klubu, takže exkluzivní blízkost vystupujících je zaručena.  Důležitou součástí technického vybavení je PA systém značky L-Acoustics, zvukový mixážní pult NEVE, nebo klavír značky Steinway. 

KAPACITA:
700 míst na sezení nebo 1200 míst na stání (přízemí a dvě úrovně balkónů)

RESTAURACE:
Restaurace, které kraluje šéfkuchař Milan Macháček, nebude jen „součástí“ klubu. Díky kvalitní a moderní gastronomii jde o samostatný prostor, který bude nabízet kvalitní chuťový zážitek i pro denní návštěvníky.

ZAMĚŘENÍ: česká a světová sezónní kuchyně 
KAPACITA: až 200 míst

HOTEL:
Hotel poskytne moderní vybavení a vysokou kvalitu ubytovacích služeb. Pro hosty a účinkující klubu představuje pohodlnou variantu ubytování. Stejně tak jako restaurace, bude i hotel fungovat nezávisle na provozu klubu.

POČET POKOJŮ: 39 (vč. dvou apartmánů)
VYBAVENÍ: moderně zařízené koupelny, LCD televize, klimatizace, bezplatná wi-fi

http://www.sonocentrum.cz

Dodal: Sono Centrum
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

GOLDFISH

Pátek 25. 4. 2014
Vstup: 350 - 490 Kč
Vystupují:
Goldfish (JAR)
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
ziv
15. 03. 2014 | 13:44:35
+1 | -0
+5
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika