Rozhovor k sobotnímu Jäger Vibes v Roxy

Rozhovor k sobotnímu Jäger Vibes v Roxy

07. 05. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Čtyři elitní djs, dva bubeníci, výborný saxofonista a profesionální tanečníci breakdance na jednom pódiu ve speciální show - to je unikátní koncept Jäger Vibes. Chlapců, kteří se v sobotu v Roxy postaví za mixážní pulty, jsme se zeptali na 3 otázky.
Otázky
1. Jaké internetové radio nejraději poslouchaš? Podle čeho vybíráš?
2. Co by jsi řekl o svém parťákovi s kterým vystupuješ v rámci Jager Vibes?
3. Na co se mohou těšit návštěvnící Jager Vibes v Roxy 10. 5.?


DJ NOBODYLISTEN
1. Internetových podcastů/radií poslouchám spousta, ale nejradši mám BBC RADIO 1XTRA z Londýna a nebo HOT97 z NY. Poslouchám hlavně kvůli aktuální hudbě a taky abych si naposlouchal jak to dělaj rádia ve svetě a mohl se tak inspirovat pro svůj vlastní pořad na rádiu Spin.

Nobody Listen

2. Podle mě je to nejlepší bubeník v Česku a nepřestává mě překvapovat. Jeho sóla jsou strašně krutý, a měli by jste přijít už jenom kvuli němu. S jakymkoliv jinym bubeníkem si to už neumim představit. Raeho nedam :-)

3. Promakaná audiovizuální show a pořádná divočina v režii Jägru! Těšíme se na vás!


DJ N`Zym
1. Radia poslouchám v podstatě jen v telefonu přes aplikaci Tune In, kde si vždycky jen vyberu žánr na který mám zrovna náladu, žádný extra oblíbený stanice tam nemám. Doma si jedu jen SoundCloud, kde většinou nechávám hrát celou zeď, kde sou nejnovější příspěvky oblíbenejch interpretů.

N Zym

2. K Pentifull Crew sem se dostal přes jednoho jejich člena, kterej je mým dlouholetym kámošem a vim, že na tomhle poli už dlouho sklízej úspěchy a několikrát nám společná spolupráce i přišla na mysl, ale až teď sme dostali konečně pořádnou příležitost, kterou myslim, že sme řádně využili – těšte se!

3. Na obrovskej banger, kterej z těch střípků co si budete pamatovat, určitě jen tak nezapomenete :)

DJ AKVAMEN
1. Poslouchám dle obsahu všechna rádia…když vím, že má někdo z kámarádů někde rozhovor nebo se někde mluví o akci kde hraju, naladím si dané radio (Expres, Spin, Rádio 1 ...) online. Jinak radio vůbec neposlouchám, neboť tam hrají song, který je momentálně v trendu třeba 8x denně!

Akvamen

2. Buďa je skvělej bubeník, který umí mlátit s citem. Není příliš silový bubeník, zato jede techniku…dokáže tím dát skladbě další level a navíc má skvělý kudrnatý vlasy.

3. Těšit se mohou na dva různé dj sety s bubeníky (Nobody + Rae, Já + Boodya), kdy první z nich bude tvrdší a já zahraju spiš klasičtější beaty, na skvělýho saxofonistu Radima v setu s Robotem, na to jak se Nzymovi b-boys zase vožerou tak, že jim nebude vidět bělmo a na mnohem víc…nemůžu však prozradit vše.

DJ ROBOT
1. V českým éteru poslouchám pouze Radio 1. Je to pro me jediná stanice, která se liší a baví mě. Poslouchám tam pořad DJe Mikuláše z phono.cz. Hraje dobrej výběr funku a soulu. Přes internet streamuju nejraději Wefunkradio a Superflyradio. Vše doporučuju.

Dj Robot

2. Radimo z Prago Union je hudebník s velkým H. Už se asi budu opakovat, ale je to člověk, který má abnormální hudební sluch. Hraní s nim je zážitek. Jak pro mě tak i pro posluchače. V Roxy budeme celou party začínat a tak se těšte na fajn atmosféru.

3. Myslím, že celá party bude mít super atmosféru a dobrý zvuk. Naše společná patnáctiminutová show, kde uvidíte všechny djs a hudebníky najednou bude určitě nezapomenutelná. Já se teda těšim.

Na otázky se ptal Martin Zvoníček 5. 5. 2014.

Další informace o akci najdete na facebooku: http://www.facebook.com/jagermeister.cz nebo na webu: http://www.jagermeister.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

JÄGER VIBES

Sobota 10. 5. 2014
Vstup: 100 Kč
Vystupují:
djs: Nobodylisten, Akvamen, Robot, N Zym, budebící: Rea Montana, Boodya, B-boys: Pentifull Crew, Radimo (saxofon)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika