Objev roku Marmozets zahrají před Taking Back Sunday v Roxy

Objev roku Marmozets zahrají před Taking Back Sunday v Roxy

04. 07. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Klub Roxy oznamuje velmi zajímavý support pro prosincový koncert Taking Back Sunday. Americké formaci bude předskakovat držitel ocenění Britský Nováček roku 2013 britská math-rocková kapela Marmozets.
Marmozets je v posledním roce jedno z nejvíce skloňovaných jmen mezi mladými kapelami na britské scéně. Energická formace skládající se z Becca Macintyre (vokály), Sam Macintyre (kytary), Jack Bottomley (kytary), Will Bottomley (basa/vokály) and Josh Macintyre (bicí) se dala dohromady na škole v roce 2011 a už ten stejný rok se jim podařio vydat první EP Passive Agressive následované releasem Vexed rok poté. Popularitě bezpochyby pomohly i prvotřídní recenze na alternativních hudebních serverech (Kerrang, Rock Sound).
 

Netrvalo to dlouho a už v roce 2013 Marmozetz podepsali smlouvu u respektovaného labelu Roadrunner Records (např. Nickelback, Korn), kde ještě tentýž rok vydali svůj v pořadí třetí singl Move Shake Hide. Nekompromisní a energický sound v čele se silným hlasem zpěvačky Beccy Macintyre neunikl rádiím a do parády si ho vzala dokonce i Zane Lowe na BBC Radio 1. V roce 2014 očekáváme vydání debutového alba a velmi pravděpodobně ho uslyšíme i naživo v prosinci v ROXY. Zatím nám musí stačit singl Captivate You.
 
Marmozets mají opravdu našlápnuto a je jasné, že jejich show bude více než solidní support pro očekávaný koncert Taking Back Sunday. Už aby byl prosinec!

Facebook událost: http://www.facebook.com/events/628516547241422

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TAKING BACK SUNDAY

Středa 3. 12. 2014
Vstup: 420 Kč v předprodeji
Vystupují:
Taking Back Sunday (US), Marmozets (UK), BLITZ KIDS (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika