Prosincová událost rockové alternativy se blíží

Prosincová událost rockové alternativy se blíží

20. 11. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Událost alternativního rocku se blíží. V Roxy 3. 12. v jeden večer vystoupí tři skvělé hudební projekty. Američtí emo-rockoví inovátoři Taking Back Sunday, post-hardcoroví Marmozets a pop-punkoví Blitz Kids. Doma sklízejí obrovské úspěchy a přijíždí se představit také českému publiku. Máme pro vás soutěž.
Miláčky amerického publika se Taking Back Sunday stali definitivně v roce 2006, kdy vydali své v pořadí třetí album Louder Now se singlem What"s It Feel Like To Be A Ghost?. To katapultovalo tuto New Yorskou emo-rockovou kapelu v roce 2006 mezi nejsledovanější projekty na americkém kontinentě a vyústilo ve spolupráci s Linkin Park na jejich projektu Revolution a společnou tour s HIM a My Chemical Romance. Do ROXY přijíždí představit své v pořadí již šesté album Happiness Is, vydané v březnu tohoto roku. Podívejte se na nové video k singlu All The Way, které doplnilo již předchozí videoklip k singlu Flicker Fade.

Taking Back Sunday
 
Společně s Taking Back Sunday se představí na pódiu také Britský Nováček roku 2013 Marmozets a jejich krajani ze stáje Red Bull Records, Blitz Kids. A bude se skákat! Math-rockový projekt Marmozets v současné době sklízí jeden úspěch za druhým. Jejich krátká kariéra, která začala teprve v roce 2011 s EP Passive Agressive, se zatím ubírá do těch nejvyšších hudebních sfér. Důkazy? Smlouva s labelem Roadrunner Records a úspěch singlu Move Shake Hide. Pohltí vás energie v čele se silným hlasem zpěvačky Beccy Macintyre.

Marmozets
 
Celou trojici doplní pop-punkoví Blitz Kids. Už od roku 2006 se parta kamarádů ze střední vymezuje oproti všem neoposlouchaným zvukem a hlavně raketovým vývojem. Toho si všimli v Red Bull Records, kde vydali jejich druhé album s názvem The Good Youth. Za dobu své krátké kariéry si stihli zahrát na největších britských festivalech jako Sonisphere, Slam Dunk nebo Download Festival.

Blitz Kids
 
Takže všichni, kdo mají rádi energií tepající koncerty, už teď ví, že si tuto silnou trojkombinaci kapel na jednom místě nemůžou nechat ujít!

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TAKING BACK SUNDAY

Středa 3. 12. 2014
Vstup: 420 Kč v předprodeji
Vystupují:
Taking Back Sunday (US), Marmozets (UK), BLITZ KIDS (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika