Koncert Pet Shop Boys zahájí Cartonnage

Koncert Pet Shop Boys zahájí Cartonnage

07. 08. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Už v polovině příštího týdne se sálem nedávno otevřeného Fóra Karlín rozezní největší hity i novinkové skladby legendární britské skupiny Pet Shop Boys. Večer zahájí ve 20 hodin pražské electro-popové duo Cartonnage.
Zpěvačka Vanda Choco a producent Armin Effenberger, kteří jsou nejen tvůrčím teamem Cartonnage, ale i partnery v soukromí, letos v létě záměrně téměř nekoncertovali, aby si mohli naplno užít svůj první přírůstek do rodiny.

CARTONNAGE

"Na koncert před Pet Shop Boys se opravdu těšíme. Nejenže jsou nezpochybnitelnou electro-popovou ikonou, ale především jednou z mála hvězd 80.let, která neustrnula v minulosti a jejíž nové desky udávají tempo elektronické hudbě." netají se úctou k Pet Shop Boys Cartonnage, kteří se po středečním vystoupení ve Foru Karlín začnou věnovat přípravě speciální show pro letošní ročník přehlídky nových technologií - Akropolis Multimediale. "Úprav a novinek nebude ušetřena jak naše hudba tak vizuální prezentace. Připravujeme zbrusu novou scénu, kostýmy i projekce, při kterých tentokrát využijeme například morphingu" dodává Armin Effenberger z Cartonnage. "Tohle vše je ale zatím "hudba budoucnosti", teď je pro nás prioritou koncert Pet Shop Boys, který si chceme užít nejen jako jejich support, ale především jako jejich příznivci."

Pet Shop Boys ovládnou pódium Fóra Karlín ve středu 13.srpna kolem deváté hodiny večerní. V rámci večera zazní nejen jejich největší hity, ale i loňské, kritikou vysoce ceněné, album Electric. "Kapela si veze vlastní scénu a převážnou část techniky. Už jen ze seznamu technického vybavení je zřejmé, že se návštěvníci můžou těšit na opravdu velkolepou audio-vizuální show." dodává za pořádající agenturu Mania Promotion Pavel Pešek. A zahraniční média, která v recenzích Electric Tour nešetří superlativy, to jen potvrzují.

"Pop jak víno! Tahle nádherná show jen potvrzuje členství Pet Shop Boys v klubu těch nejlepších. Stejně jako Madonna, Lady Gaga a Kate Bush to jsou správné pop hvězdy, které dobře chápou, jak propojit mainstream s avantgardou." (The Times)

Pražský koncert Pet Shop Boys je součástí programu Prague Pride.

Vstupenky jsou k dostání v síti Ticketpro. Více na www.ticketpro.cz

Dodal: Katka Dědková
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PET SHOP BOYS

Středa 13. 8. 2014
Vystupují:
Pet Shop Boys (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika