Hard Dance kalendář 9/2013

Hard Dance kalendář 9/2013

02. 09. 2014  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Tak tu máme opět první školní měsíc měsíc. Stejně jako se školáci vrací do lavic, párty se vrací do klubů. Už si říkám, že bylo pomalu na čase. Sice hardstyle klubovek tento měsíc nebude moc, ale rozhodně budou stát za to!
V nadcházejícím měsíci se můžete těšit na živoucí legendu hardstyleu – Headhunterz! Na hardcore vás pro změnu naláká italský Mad Dog! Dále nebude chybět ani pravidelné hardcorové pondělí z kluků z Prague Nightmare! Pokud byste chtěli cestovat tak je tu pro vás připraven výlet na německý festival Q-base! Září začíná vypadat víc, než slibně si myslím!

13. 09. – Headhunterz
Říkají vám něco hardstyle párty jejichž název je Defqon.1 a nebo Qlimax. Pokud ano, tak určitě musíte znát i jméno holandského DJe a producenta – Headhunterz, který na těchto eventech již několikrát vystupoval! Chtěli jste vyrazit na nějaký festival, kde Headhunterz vystupoval? Tentokrát máte šanci si ho poslechnout a nemusíte za ním cestovat několikset kilometrů! Zakladatel labelu HARDwithSTYLE, majitel 11. příčky DJ MAG Top 100, člen projektů Scantraxx Rootz nebo Project One tentokráte dorazí 13. září do Prahy do Meccy! Přijďte i vy zažít noc, na kterou jen tak nezapomenete. Sekundovat tomuto esu budou domácí Dj´s Basslicker, George Crusher, Kizzah a Maicuss! Pořiďte si vstupenky včas, abyste nebyli zaskočeni u vstupu, že se na vás nedostala řada a bylo vyprodáno! Takovéto jméno tu přeci jen není každý víkend!
 

13. 09. - Q-base festival - Creatures of the Night
Chtěli byste na vlastní uši slyšet a na vlastní oči vidět jména jako je Frontliner, Max Enforcer, Wildstylez, Radical Redemption, Crypsis, Ran-D, Zatox, Drokz, Partyraiser, a nebo Evil Activities? Pokud ano, tak máte možnost se připojit ke skupině, která jede na tento festival z Prahy. Lístek na tento festival vyjde na €64 a cesta jen na 2.070 Kč. Více informací se dozvíte ve skupině na facebooku.

19. 09. – Devastator s Mad Dog
Přijďte i vy na oficiální warm up pro Imagination Festival 2014 (který se uskuteční 28.11.2014 na pražském výstavišti v Letňanech) do pražského Storm Clubu. Na dvou podiích pro vás bude připraven hardcore, frenchcore, raw hardstyle a industrial. Těšit se můžete na návrat italské ikony hardcore, která již u nás měla úspěšnou festivalovou premiéru! Řeč je o člověku, který působí hned v několika projektech - Hardcore Italia a nebo This is Hardcore a jehož domovským labelem je Traxtorm Records. Řeč není o nikom jiném než o Filippo Calcagni alias Dj Mad Dog, Sekundovat mu budou domácí Hungry Beats, Ychy, Mephisto, Dirty-Z, Calgary, George Crusher, Lucifron a Hellmute & K.R.O.G.AN. Druhá stage bude pod přímým dohledem schranz.cz – Golpe, Destroyer, Kesz a T-Mass. o svůj sluch se tentokráte nemusíte obávat, ten bude pod přímým dohledem Funktion one sound systému. Pořiďte si vstupenky včas, abyste nebyli zaskočeni, že se na vás nedostala řada a bylo vyprodáno
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HEADHUNTERZ

Sobota 13. 9. 2014
Vstup: od 315 Kč v předprodeji
Vystupují:
Headhunterz (NL), Kizzah, George Crusher, Maicuss, Basslicker
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika