Headhunterz v Praze již tuto sobotu

Headhunterz v Praze již tuto sobotu

11. 09. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Momentálně nejslavnější a nejlepší hardstyle DJ a producent na světě, Headhunterz, si získa pražský klub Mecca již tuto sobotu, 10. září. Spolu s ním vystoupí i přední zástupci česko-slovenského hardstyle, house a trance v čele s Bon Finixem, Kizzahem, George Crusherem, Basslickerem, Maicussem a Mike Morphinem.
Headhunterz, vlastním jménem Willem Rebergen,  je holandský DJ a producent, mezinárodně uznávaný pro svou tvorbu a zápal pro hardstyle. Je zakladatelem labelu HARDwithSTYLE, jehož posláním je podpora začínajících harddance a hardstyle interpretů, a zároveň vede stejnojmenný podcast, populární po celém světě. Určitě budete znát jeho Scantraxx Rootz či Project One tvořený s producentem Wildstylez. Hitovka Colors (feat. Tatu) obsadila první příčku žebříčku Hardstyle.com ani ne hodinu po vydání. V žebříčku TOP 100 DJů světa, sestavovaném vyhlášeným magazínem DJ MAG, obsadil na hardstyle neuvěřitelnou 11 příčku. Pravidelně vystupuje na největších, nejen žánrových, festivalech světa, mimo jiné Defqon1, EDS Las Vegas, Qlimax, Decibel Outdoor nebo letos taktéž na Coachelle (!!!). Letos v březnu vydal Headhunterz pod labelem Ultra Records svou nejnovější desku Breakout.
 

Podle Magnetic Mag přináší “téměř smrtící kombinaci dokonalých syntetických souzvuků a Willemových bicích společně s orgasmickými až mystickými sounds, které fanoušky vyšlou do dokonale euforických výšin.” Zkrátka Prahu čeká masakr, který si v žádném případě nesmíte nechat ujít! Vstupenky v prodeji v síti Ticketpro či facebooku Fource Entertainment. Cena vstupenek:

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/868825103144146/

Dodal: Adam Kaňa, Fource Entertainment
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HEADHUNTERZ

Sobota 13. 9. 2014
Vstup: od 315 Kč v předprodeji
Vystupují:
Headhunterz (NL), Kizzah, George Crusher, Maicuss, Basslicker
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika