Blíží se Beats.PM s dj Zinc

Blíží se Beats.PM s dj Zinc

04. 09. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Osmá Beats.PM session už je za dveřmi a rozhodně je se na co těšit! Plnou dávku vibes vám nadělí hlavní host večera, britský producent dj Zinc, který už 20 let úspěšně tvaruje hudební scénu.
Tenhle průkopník nových zvuků a stylů, který zásadně ovlivnil současnou tvář bass music, stojí za klasikami jako Super Sharp Shooter nebo 138 Trek, ale i za současnými hity jako je WileOut s Ms. Dynamite nebo novinkou Show Me.  Abyste si zkrátili čekání, poslechněte si ZINCův nový mix ze srpna, který funguje jako showcase jeho aktuální selekce:
 

Společně s DJ ZINCem a rezidenty Beats.PM, Vidrasem a Drumaxem, se na hlavní stage také představí dvě esa pražské scény, DJs Theya a SBSTRD. DJs doplní ostřílení UK MCs, C.Monts a londýnský Tony Black, kterého jste již mohli spatřit za mikrofonem jako surprise appearance na páté session. O vizuální stránku se postará pražská crew Phi Delta Pi. A abyste si snad náhodou na chvilku neoddechli, chillout stage si vezmou do parády WNTGD v sestavě Silhouette, Franill a Insane. Dalo by říct, že co se UK zvuku týče, tak budou all bases covered.

Vstupenky v síti Ticketpro.

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/597056367076955/

Dodal: Adam Kaňa, Fource Entertainment
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BEATS.PM - DJ ZINC

Pátek 19. 9. 2014
Vstup: 190 - 250 Kč
Vystupují:
dj Zinc (UK), Vidras, Drumax, C.Monts
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika