Dj Zinc již tento pátek na Beats.PM

Dj Zinc již tento pátek na Beats.PM

16. 09. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Projekt Beats.PM slaví první výročí - téměř na den přesně rok od premiéry - a bude to velké! V pořadí osmou Beats.PM session totiž svým vystoupením podpoří i legendární britský Dj Zinc! Zakladatel svébytného žánru elektroniky a zásadní postava britské scény si společně s rezidenty Beats.PM podmaní Roxy už tento pátek.
DJ ZINC, vlastním jménem Benjamin Pettit, za svého více než dvacetiletého působení stihnul zásadně ovlivnit nejen britskou scénu, jejíž vývoj ZINCova produkce vlastně zrcadlí. Do povědomí fanoušků se zapsal především projekty na BBC Radio 1, spoluprací s DJ HYPEm, singly 138 Trek, Wile Out (feat. Ms. Dynamite), Super Sharp Shooter, nebo stvořením zcela osobitého a nezaměnitelného zvuku fúzí energického house, UK funky a bass, kterým vlastně založil zcela nový žánr, později známý jako crackhouse.
 

První narozeniny Beats.PM slibují ještě kvalitnější vibes, než obvykle, a fanoušci elektronické hudby slaví svátek, na kterém nesmíte chybět! Kromě DJ ZINCa se můžete těšit na Beats.PM collective - Vidrase, Drumaxe, skvělé UK MCs C. Montse a Tonyho Blacka na micu a omračující vizualice zajistí parta Phi Delta Pi. Line up večera vyšperkují ještě vynikající pražští DJs Theya a SBSTRD a chillout stage zapálí WNTGD - Silhouette, Franill a Insance.

Vstupenky v prodeji v síti Ticketpro v ceně 250,- Kč + poplatky.

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/597056367076955
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BEATS.PM - DJ ZINC

Pátek 19. 9. 2014
Vstup: 190 - 250 Kč
Vystupují:
dj Zinc (UK), Vidras, Drumax, C.Monts
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika