Prosinec 2014 v Roxy

Prosinec 2014 v Roxy

03. 12. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Hudební nabídka v oblíbeném pražském klubu nezůstává pozadu ani poslední měsíc tohoto roku. Prosinec začne zostra koncerty Taking Back Sunday nebo Parkway Drive. PRvní neděli přijede Selah Sue, do klubu se vrátí i Skyline s vánočním koncertem a Modestep v dj setu s vokály.
středa 3. 12. TAKING BACK SUNDAY

Taking Back Sunday
V Roxy 3. 12. v jeden večer vystoupí tři skvělé hudební projekty. Američtí emo-rockoví inovátoři Taking Back Sunday, post-hardcoroví Marmozets a pop-punkoví Blitz Kids.


čtvrtek 4. 12. PARKWAY DRIVE
Velmi oblíbená australská kapela Parkway Drive znovu přijede zahrát do Prahy! V rámci svého zimního turné se zastaví 4. prosince v klubu Roxy a support jim udělají Heaven Shall Burn, Northlane a Carnifex.
 

pátek 5. 12. ELECTRO SWING FEVER
Electro Swing Fever, hlavní electro-swingová party v ČR, už několikrát zaplnila pražský klub Roxy k prasknutí. V pátek 5. prosince ve 21.00 se vrátí na místo činu, a to naposledy v tomto roce. Jedinečná taneční noc vás přenese do zlaté éry swingu, časů noblesních dam a šviháckých gentlemanů. A v jejím nabitém programu se tentokrát objeví hned dva hosté z Německa.
 

neděle 7. 12. SELAH SUE
Po předloňském vyprodaném koncertě se 7. prosince do Česka znovu vrátí soulová Selah Sue. Stejně jako před dvěma lety vystoupí v pražském klubu Roxy. České publikum bude moci Belgičanku vidět naživo již potřetí. Po vystoupení na festivalu Rock for People v roce 2012 o pár měsíců později vyprodala svůj vůbec první klubový koncert u nás.


SOUTĚŽ
O co hrajeme: 1 x 2 vstupy

Otázka: Jmenujte singl, který letos Selah Sue vydala.

Váš tip:
Alone
This World
Raggamuffin


Jméno:


Příjmení:


Email:

 




čtvrtek 11. 12. SKYLINE

Skyline

„Roxy bývala domovskou scénou Skyline a tak se těšíme, že si tam po letech opět zahrajeme. Naposledy jsme v Roxy hráli v roce 2008,“ říkají Skyline. Tento koncert bude také završením éry posledních dvou let, kdy Skyline žili deskou Fairytapes. „Poslední deska hodně nás hodně nakopla a baví i naše fanoušky. Všechno kolem Fairytapes tak nějak zaklaplo dohromady a koncert v Roxy bude oslava tohoto skvělého období,“ vysvětluje kapela. K tomu samozřejmě nabušená vizuální show, jak je u Skyline zvykem. Kromě koncertu je v plánu i afterparty s Hiffi & Jacob a dalšími hosty.

pátek 12. 12. KICK THE SHIT ULTRA!
Premiéra nového Kick The Shit graffiti videa. V rámci Heavy Weight Tour 2014 vystoupí Vladimir 518, Hugo Toxxx, Orion, Refew a Mike Trafik Support - Druhá Strana (SK), Djs - NobodyListen, Nerz. Tour je rozprostřena do třech závěrečných měsíců letošního roku a její pomyslný vrchol nabízí pražská zastávka, která proběhne v rámci legendárního hip hop eventu Kick The Shit v Roxy, jehož první ročník se uskutečnil před neuvěřitelnýmy šestnácti lety, tedy v roce 1998.

pátek 19. 12. MODESTEP
 

Jejich našlapané singly jako "Another Day", "Sunlight" či "Show Me A Sign" zbořili hitparády po celém světě. Vše začalo singlem „Feel Good" v roce 2011, kdy je po vydání okamžitě katapultoval mezi špičku světové scény elektronické hudby. Hvězdy z projektu Modestep, kteří si našli své místo mezi ikonami světové scény jako jsou Pendulum, The Prodigy či Skrillex dorazí na podzim do Prahy! Těšit se můžete na našlapaný djset se zpěvákem v podání Joshuy a Anthonyho!

středa 31. 12. EUPHORIA - NEW YEAR´S EVE 2014
Roxy společně s NoD letos znovu opakuje úspěšný koncept novoroční párty na třech stagích. Netradičně spojené prostory klubu Roxy a experimentálního NoD představí silvestrovský večírek pod taktovkou rezidenta Chrise Sadlera a jeho hostů. Chybět nebude 3D videomaping a světelnou show společně se speciálními dekoracemi přímo pro silvestrovský mejdan.

SOUTĚŽ
O co hrajeme: 2 x 2 vstupy

Otázka: Kolikáté narozeniny letos slavil klub Roxy?

Váš tip:
21
22
23


Jméno:


Příjmení:


Email:

 
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

EUPHORIA - NEW YEAR´S EVE 2014

Středa 31. 12. 2014
Vstup: od 320 Kč
Vystupují:
CHRIS SADLER, Dan Cooley (Radio 1), Fatty M (ROXY Prague/Komiks), Chris Sadler (ROXY Prague/Climax), Biodan (ROXY Prague/Elements), Maztah, Australan, Lu Michell
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika