Hvězdami nabitý únor v Roxy

Hvězdami nabitý únor v Roxy

05. 02. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Oblíbený pražský klub toho pro vás na tento měsíc chystá opravdu hodně. Ačkoliv je teprve únor, některé blížící se akce jsou již žhavými kandidáty na klubovky roku. Bude to hlavně o elektronické hudbě, velké události čekají ale i na příznivde hip hopu nebo metalu.
6.2. pátek FUNK EFFECT live (FR)
Funk Effect je fresh francouzský projekt, který přináší nový vítr mezi u nás už trochu ohraná drum&bassová jména. Přísný djský skill, nová produkce a zábavná live performance na 5 decků jsou důvody, které táhnou tuto trojici nahoru. Doplňmě snad jen ocenění Discovery Project na EDC Las Vegas a nominace na Newcomer Of The Year od DNB Areny.

Funk Effect


10.2. úterý DJ SHADOW (UK) & CUT CHEMIST (UK)
DJ Shadow, Cut Chemist a Afrika Bamabata. Tři ikony, které se spojí během exkluzivního turné Renegades of Rythm, které má 10. února zastávku i v Praze. Spolupráce DJe Shadowa a Cut Chemista sahá hluboko do minulosti a pro fanoušky je jejich společný návrat na jedno pódium opravdovou událostí, o to víc, že ve speciálním setu hrají pouze vinyly a navíc převážně z pokladů sbírky Afriky Bambaty.
 

13. 2. pátek SCUBA (Hotflush/UK) & BODDIKA (Nonplus/UK)
Scuba - resident klubu Berghain a průkopník, kterého chtěli mnozí dostihnout, ale nepodařilo se. Paul Rose, známý světu jako Scuba, vystoupí 13. 2. v Roxy. Už není třeba smutnit nad jeho zrušeným říjnovým vystoupením po boku Maceo Plexe.

Boddika vždy propojoval současné garage, house a bass zvuky a přitom se orientoval na tvrdou elektroniku, DnB a breakbeat. Jeho těžký sound vryl nesmazatelný otisk do detroitského zvuku a posunul tak hranice již klasického žánru. Spolupráce s Joyem Orbisonem na labelu SunkLo dala vzniknout acidovým hitům jako Swims nebo Mercy.

SOUTĚŽ
 
O co hrajeme: 2 x 2 vstupy

Otázka: Jaký label založil britský dj Scuba?

Váš tip:
Ninja Tunes
Hotflush Recordings
Scat Records
Jméno:


Příjmení:


Email:

 




18. 2. středa ARCHITECTS (UK)
Britská metalcorová parta je ve svém žánru nesporný nadprůměr. Pokud jste fanoušky tohoto stylu, není moc co řešit, ARCHITECTS by vás měli zaujmout. Pokud jimi nejste, přesto není nic ztraceno – „Architekti" překračují stín i klišé pro tento žánr typická a výsledkem jejich snažení je moderní tvrdší hudba, která není ani zbytečně překombinovaná, ani primitivní nebo moc „emo".
 


20.2. pátek CLAPTONE (Exploited/Berlin)
Hvězda berlínského labelu Exploited je obklopena závojem tajemna. Mluví za ni ale ojedinělá hudební směs deep-housu s citem pro funky a melodii. Zvuk, který Claptone už více jak dva roky utváří je příjemným oživením na poli taneční hudby, zejména pokud milujete vibrace vyvěrající přímo z útrob berlínských klubů.

Claptone

21.1. sobota LA4 & DJ WICH KŘEST ALBA PANORAMA
V pražském klubu Roxy proběhne narozeninová oslava rádia Hip Hop Stage a zároveň velkolepý křest nového alba "Panorama" dvojice reprezentující první třídu českýho rapu aka La4 a DJ Wich! Čeká vás opravdu nabitý program a exkluzivní line-up! Během večera vystoupí DJ Wich a La4 s deskou Panorama a také většina hostů desky, jako jsou Hugo Toxxx, Supa, Martin Svátek, Elpe anebo Mooza. Svou show přivezou také Delik a Supa aka legendary Moja Reč a spousta dalších.

 

26.2. čtvrtek YANN TIERSEN (FR)
Yann Tiersen se ve čtvrtek 26. února vrátí po třech letech do Prahy. Mohlo zůstat jen u výběru jeho nejlepších písní a novinek z alba Infinity, ale nebyl by to experimentátor Tiersen, kdyby nepřišel na pódium zase s něčím nečekaným. Doprovázet ho bude talentovaná francouzská zpěvačka Tiny Feet a budete svědky odhalení utajované hudební nahrávky pro olympijský program NDR.

SOUTĚŽ
 
O co hrajeme: 1 x 2 vstupy

Otázka: Na soundtracku jakého filmu se nepodílel Yann Tiersen?

Váš tip:
Good Bye, Lenin!
Pianista
Amélie z Montmartru
Jméno:


Příjmení:


Email:

 




27. 2. 2MANYDJS (BEL)
Rok 2015 teprve začíná a už zde máme kandidáta na klubovku roku. 27. února se představí belgický projekt 2ManyDJs známý také pod svou live verzí Radio Soulwax. Pokud existuje někdo, kdo má v "dj bagu" klasiku, rockové hymny, popové vypalovačky a to nejzajímavější z elektronické hudby, jsou to právě bratři David and Stephen Dewaele z belgického Gentu.

2manydjs

Climax bude v sobotu 28. 2. a připomínáme i nedávno potvrzené Digitalism na 17. dubna.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

YANN TIERSEN

Čtvrtek 26. 2. 2015
Vstup: vyprodáno
Vystupují:
YANN TIERSEN (FR), TINY FEET (FR)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika