Karmon z Diynamic Music na květnové párty Follow the Rabbit

Karmon z Diynamic Music na květnové párty Follow the Rabbit

16. 04. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pátek 15. 5. 2015 se v klubu Magnum poprvé v České republice představí zástupce světoznámé agentury a labelu Diynamic, mistr deep a tech house rytmů, holandský dj a producent Karmon!
Dámy a pánové, vážení příznivci kvalitní muziky a milovníci skvělých večírků… S radostí vám oznamujeme, že po dlouhém a náročném jednání se nám podařilo dojednat naprostou lahůdku. Za jedinečné spolupráce agentury EPIC a projektu CODE vám přinášíme další pokračování speciálního vydání eventu FOLLOW THE RABBIT. Na posledním díle této akce vystoupil rumunský mág Mihai Popoviciu a atmosféra byla parádní. Ovšem nyní se laťka posouvá ještě výš!
 

KARMON - mladík, jehož hvězda stoupá k výšinám závratným tempem se stal velice uznávaným DJem a producentem na poli taneční scény a to díky svým propracovaným setům a kvalitní produkci kterou pravidelně zařazuje do svých setů i např. SOLOMUN.

KARMON

Další specialitou kromě posíleného zvukového aparátu, nových dekorací a mappingu bude také to, že člen projektu Code, DJ Adam Cloud zde oslaví svoje narozeniny. O další support se postarají další přední čeští DJs.

Přijďte si vychutnat tento hudební zážitek, těšíme se na vás…

Vstupné: 170,- Kč předprodej, 220,- Kč na místě

MAIN STAGE :
KARMON
ADAM CLOUD
BIODAN
DEEP SMOKE
JB
NOT:US

SECOND STAGE:
FLESH
PETE WALK
PETER COSTA
SAJMON & JOSEPH KARI

BIO - KARMON
http://www.karmon.nl
https://www.facebook.com/karmonmusik
https://soundcloud.com/karmonmusik

KARMON, člen bookingové agentury a labelu DIYNAMIC, se za poměrně krátkou dobu dostal do povědomí fanoušků po celém světě nejen díky propracovaným setům s vytříbeným zvukem, ale především díky svým trackům. Tento holandský DJ a producent v roce 2012 vydal svůj dabutový release Turning Point na labelu Sintope Digital a následně megahit Wowshit na Diynamic. Tracky Karmona začal od téhož roku do svých setů pravidelně zařazovat SOLOMUN, proto nabídka členství v rodině DIYNAMIC na sebe nenechala dlouho čekat.



Kalendář Karmona se letošní rok velice rychle plní akcemi po celém světě, proto jsme velice rádi, že vám ho můžeme představit v Praze.

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/395520873985888/

Dodal: Adam Kloud, Techno Animals
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FOLLOW THE RABBIT: KARMON

Pátek 15. 5. 2015
Vstup: 170 - 220 Kč
Vystupují:
KARMON, ADAM CLOUD, BIODAN, DEEP SMOKE, JB, NOT:US, FLESH, PETE WALK, PETER COSTA, SAJMON & JOSEPH KARI
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika