Transmission oslaví výročí 10 let

Transmission oslaví výročí 10 let

29. 03. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Od první Transmission uběhlo již úžasných 10 let a další významný milník byl dosažen. Transmission s hrdostí oznamuje datum oslavy úžasného desetiletí plného jedinečných zážitků, odehraje se v sobotu 29. října 2016.
Krásná O2 arena v Praze, jedno z nejmodernějších multifunkčních míst v Evropě, se přetvoří na gigantický taneční chrám k celonočním oslavám v tom nejlepším stylu. Transmission vyrostla a vyvinula se z ní jedna z nejvíce úžasných trance akcí planety Země a má vybudovanou reputaci dokazující velkolepou produkcí společně s ohromující světelnou a laserovou senzací, která v loňském roce přilákala do Prahy rekordní počet cizinců z více než 60 zemí světa.
 

Dláždíme tak společně cestu do budoucnosti s hluboce zakořeněnou vášní a nadšením. Transmission pokračuje v ohromování smyslů, udivování fanoušků a návštěvníků. Téma a line-up této speciální výroční edice bude oznámen později, ale už teď můžeme prozradit, že jedno exkluzivní vystoupení je zajištěno a trance fanoušci budou nadšení.  Prodej vstupenek začíná 29. října a Early Bird vstupenky, VIP vstupenky a Golden tickets budou k dispozici u Ticketportal.cz a v síti Paylogic. Transmission Vás zve ke společné oslavě 10-tého výročí a těší se na Vás.

Prodej vstupenek: www.bit.ly/VstupenkyTM

Dodal: United Music Events team
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TRANSMISSION

Sobota 29. 10. 2016
Vystupují:
MArkus Schulz, Gouryella, Vini Vici, Orkidea. Marlo, John OCallagan, Reorder, Drift Moon a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika