Transmission Praha 2016 oznamuje prní djs

Transmission Praha 2016 oznamuje prní djs

28. 04. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
První oznámený umělec pro Transmission 2016 v Praze byl Gouryella. Jedná se o vedlejší projekt Ferry Corstena, který loni zaujal nemalý počet trancových fanoušků, když oznámil oživení klasické uplifting-trancové scény. 
Po 13ti letech klidového režimu se projekt Gouryella vrátil s novou skladbou zvanou ‚Anahera‘, který se okamžitě stal číslem 1 na Beatportu v sekci Trance a také byl vybrán jako Tune of the Year v Arminově show A State of Trance. Transmission je jedna z mála exkluzivních akcí, kde se tento rok představí projekt Gouryella v živém setu.

Vini Vici

Transmission v Praze také dostane dávku psychedelického trancu s dotekem progressivu. To je příslib, který splní Vini Vici, kteří jsou nově v line-upu. Vini Vici je projekt od Aviram Saharai & Matan Kadosh, oba dva jsou dobře známí již více než desetiletí jako producenti elektronické hudby, kteří k nám zavítají z Izraele. Jejich skladba ‚The Tribe‘ se stala prodejním hitem na Beatportu. Dalšími úspěchy k vyjmenování jsou ‚Divine Mode‘, ‚Back Underground‘, ‚Expender‘, ‚Anything & Everything‘ a ‚Veni Vidi Vici‘.

Dodal: United Music Events team
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TRANSMISSION

Sobota 29. 10. 2016
Vystupují:
MArkus Schulz, Gouryella, Vini Vici, Orkidea. Marlo, John OCallagan, Reorder, Drift Moon a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika