Co nabídne Roxy v květnu?

Co nabídne Roxy v květnu?

02. 05. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pražská Roxy tento rok zažívá jednu z nejlepších sezón za poslední roky. Ta nejžhavější jména elektronické hudby vyprodávají jednu noc za druhou a ještě před letní pauzou klub nabídne mnoho hudebních událostí, které byste si neměli nechat ujít!
3. 5. - Selah Sue
Selah Sue patří mezi umělkyně, které se nebojí plout mezi žánry. Její skladby z debutového alba Selah Sue jsou omamným koktejlem soulu, funku, jazzu a reggae. Na druhé desce Reason z loňského roku přidala navíc vlivy současné urban music, trip hopu a housu. Zdánlivě nesourodou směsku spojuje enormně silný vokál a výsledek je zkrátka uchvacující.

7. 5. Adam Beyer
Adam Beyer je pro mnohé ztělesněním techna a bez velkého přehánění i osobností, díky které se globální techno scéna neustále posouvá kupředu.  Za jeho 20ti letou kariéru si ho mohli fanoušci zařadit do mnohých škatulek jako např. „švédská techno škola“ (společně s Cari Lekebushem a Joel Mullem) nebo nekompromisní tribal techno. Adam je ale povahou spíše inovátorem, který podobné škatulky rozbíjí špičkovou produkcí na vlastním labelu Drumcode Records a především vybroušenými dj sety.



13. 5. Loadstar
Jistě znáte klasické řecké přísloví: Celek je víc než jen součet jeho částí. V případě Loadstar to platí dvojnásob. Bristolská dvojice Xample a Lomax kombinuje v projektu Loadstar to nejlepší z obou individualit, což dokazuje i nové EP, které nám v Praze hodlají představit.

14. 5. Electroswing Fever
Nejžádanější electro-swingová noc v Česku a na Slovensku na svém nekončícím turné nevynechá Prahu! Nechte se vtáhnout do víru nezapomenutelné atmosféry Electro Swing Fever. V květnu přivítá Roxy výběrovou záležitost z Londýna.

20. 5. ÂME live
Producentské a Djské duo vystupující pod aliasem Âme je dnes už synonymem pro prvotřídní berlínský deep house s minimalistickými prvky. Do povědomí se dostali především díky EP Rej, které obletělo celý svět a založením labelu Innervisions společně s Dixon. Poprvé se u nás představí 20. května jedna polovina této dvojice - Frank Wiedemann, který se specializuje na live sety.
 


Od 23.5. bude v Roxy zavřeno z technických důvodů.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ÂME

Pátek 20. 5. 2016
Vstup: od 270 Kč
Vystupují:
Âme live (Innervisions/GER)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika