Sheexy Boat oznamuje hlavního hosta spouští předprodej

Sheexy Boat oznamuje hlavního hosta spouští předprodej

27. 06. 2017  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Letos již po jedenácté odrazí od pražského břehu legendární Sheexy Boat naplněná šťastnými úsměvy těch, kteří měli to štěstí se na ni dostat a zažít tak ojedinělou atmosféru denní párty na lodi. Na letošní ročník přijal pozvání dj a producent Simion!
Německý Simion je známý nejen díky svým podcastům na labelu Mother Recordsings, ale jeho produkci si můžete pamatovat z evolučního setu Solomuna z Boiler roomu, kde zahrál Simionovu skladbu "Lost". Ta se stala nejen na následující léto velkým hitem.
 


Za dobu existence Sheexy Boat se mezi hlavními hosty vystřídala česká tech-house špička včetně djs jako Loutka či Pavel Bidlo, ale také hudebně inovativní zahraniční hosté jako Siopis, Several Definitions či Sirikit. Sheexy Boat, která vznikla z původní narozeninové oslavy skupiny kamarádů na lodi, se za ta léta vypracovala na nejoblíbenější boat party v Praze s rekordní rychlostí vyprodaných vstupenek

Jelikož je kapacita lodi omezena na 160 šťastlivců pro zachování komfortu, vystoupí Simion i na Sheexy Boat afterparty týž den večer v domovském klubu Chapeau Rouge, kam mají návštěvníci z lodi vstup zdarma.

Kromě rezidentních djs a zakladatelů Sheexy Boat djs Tazz & Biodan, se můžete těšit na další stálice paluby Sheexy Boat, a to dvojici djs z Chi Chi Gangu Ondrej K & Zissou. Dále vystoupí dj Slater, který má kromě labelu Tribal Vision Records na starosti i multižánrový festival Urban Legends v Cross klubu.

 tazz a biodan z lodi 2014

Sheexy Boat párty je pro Tazze & Biodana každoroční srdcovka, a tak předprodej řeší pouze osobně. Letos bude v prodeji opět pouze 160 lístků! V tuto chvíli již můžete kontaktovat dje Tazze, nebo Biodana přes Facebook a dělat si rezervace přes interní zprávy, kde se obratem dozvíte detaily předání lístků a platby. Platí pravidlo, kdo dříve přijde, ten dříve bere. Tak nezapomeňte, že poslední ročníky byly vyprodány během pár hodin, takže kdo zaváhá, nepluje! 

Více info: https://www.facebook.com/events/303030783432988/

Dodal: Jan Kolar alias dj TAZZ
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SHEEXY BOAT 2017

Sobota 12. 8. 2017
Vstup: od 400 Kč
Vystupují:
SIMION (Hedonism Music/Mother/Snatch, DE), Tazz & Biodan (Sheexy residents) , Slater (Tribal Vision Records), Ondrej K & Zissou (Chi Chi Gang)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika