Hvězda labelu Hedonism Simion v sobotu v Praze

Hvězda labelu Hedonism Simion v sobotu v Praze

11. 08. 2017  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V sobotu již po jedenácté odrazí od břehu Vltavy Sheexy Boat, která na své palubě kromě 160 šťastlivců poveze i dj a producenta Simiona, jenž vystoupí týž večer ještě v Chapeau Rouge. Přinášíme poslední praktické informace.
Sheexy Boat je sice jako vždy vyprodaná, ale pokud jste se na ni nedostali, můžete si SIMIONa vychutnat týž večer v Chapeau Rouge. Party startuje v 22:30 a vstup bude příjemných 100,- Kč. Pro hudební ochutnávku SIMIONa poslechněte jeho poslední release.



Sheexy boat se letos poplaví opět na lodi Czech Boat, která vyplouvá tuto sobotu 12.8. v 12:00 z náplavky na Dvořákově nábřeží u Štefánikova mostu, téměř při nemocnici na Františku. Plavba povede směrem proti proudu do Modřan, kde zakotví kolem 16:00 u Freestyle Parku Modřany, kde bude prostor na volnočasové vyžití a občerstvení například v přilehlé restauraci Port 62. Zájemci o rezervaci hřiště na plážový volejbal či jiné aktivity nechť využití rezervační systém zde: http://www.freestylepark.cz. V 17:30 se loď vydá na cestu zpět, a ve 22:00 skončí na stejném místě, odkud vyplouvala. 

Mrkněte na video z loňské Sheexy Boat se záběry z drona :)
 

Loď vyplouvá za jakéhokoliv počasí, které dovolí lodi plout. V případě velmi špatného počasí může být program lodi upraven. Nicméně počasí nám zatím přeje, tak sledujte událost na facebooku pro poslední info. Každopádně si s sebou vezměte úsměv, dobrou náladu a třeba i plavky, máme místo na koupání!…a připravte se opět na nezapomenutelný den! 

Pokud máte hudebních informací stále mále, můžete poslechnout třeba nový live mix dj Tazze z Sheexy Boat warmupu zde.



Sheexy... jo a buďte dobří, my budem!

more info: https://www.facebook.com/events/253779831799738/

Dodal: Jan Kolar alias dj TAZZ
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SHEEXY BOAT 2017

Sobota 12. 8. 2017
Vstup: od 400 Kč
Vystupují:
SIMION (Hedonism Music/Mother/Snatch, DE), Tazz & Biodan (Sheexy residents) , Slater (Tribal Vision Records), Ondrej K & Zissou (Chi Chi Gang)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika