Sensation se vrací do Prahy s novou show

Sensation se vrací do Prahy s novou show

19. 01. 2018  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Nejslavnější světový event Sensation po pěti letech opět navštíví pražskou O2 arenu. V sobotu 23. června 2018 Sensation přinese zcela novou spektakulární show. Praha se tak stane první evropskou metropolí, kde se tento nový koncept představí. Mezi lety 2007-2013 se v Praze uskutečnilo 7 vyprodaných edicí této veleúspěšné akce. Poslední evropská Sensation 'The Final' proběhla loni v místě svého vzniku - Amsterdamu.
Předprodej vstupenek začne v úterý 23. ledna od 10:00 v síti Ticketportal.cz, takže určitě nezmeškejte šanci být mezi prvními majiteli vstupenek. Ty budou v prodeji tradičně v několika kategoriích: základní vstupenky (Regular Ticket) na plochu a přilehlé tribuny, VIP vstupenky (VIP Ticket) na exkluzivní terasu a Golden vstupenky (Golden Ticket), umožňující užít si večer v luxusním klubovém patře s cateringem.

Sensation

Sensation vznikla v roce 2000 v Amsterdam Areně původně jako jediný event, avšak během následujících let se z ní stal celosvětový fenomén. Do dnešního dne navštívila Sensation 34 zemí a přivítala více než dva miliony návštěvníků z celého světa. Získala ocenění 'Nejlepší event roku' v zemích jako Holandsko, Německo, Austrálie, Brazílie, či Dánsko. Sensation využívá pozitivní sílu hudby a tance jako univerzálního jazyka propojujícího miliony lidí po celém světě. Sensation spojuje všechny na tanečním parketu a vytváří neopakovatelnou atmosféru pospolitosti. Mnohatisícový dav oblečený v bílém pohltí přívalová vlna jednoty a euforie.

https://www.facebook.com/events/561182827571780/

Dodal: United Music Events team
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SENSATION

Sobota 23. 6. 2018
Vystupují:
Ferreck Dawn, Franky Rizardo, Mr. White, Dirty South, Kevin Saunderson, Dosem, MC Gee
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika