Sensation Praha zveřejnila line up

Sensation Praha zveřejnila line up

29. 05. 2018  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Velkolepý návrat Sensation do Prahy se nezadržitelně blíží a my vám tímto s potěšením představujeme line-up pro evropskou premiéru zbrusu nové show Sensation Rise.
Sensation RISE ztělesňuje znamení svobody a znovuzrození, které vám otevře mysl a přivede vás do vyššího stavu vědomí. Jejím poselstvím je osvobodit se od starostí a svazujících hranic každodenního života, hodit vše za hlavu, povznést se nad vlastní já, až do bezprostřední euforie.
 

Společně budeme spojeni ve světle bílých barev, synchronizujeme naše srdce v rytmu hudby pod taktovkou špičkových zahraničních umělců a naladíme se na zcela ojedinělý dobrodružný zážitek.

Sensation Prague

Sensation RISE přináší do Prahy zcela unikátní line-up předních undergroundových house, tech-house a techno umělců, kteří převezmou taktovku nad pražskou O2 arénou v sobotu 23. června 2018 až do brzkých ranních hodin.


Ferreck Dawn
Freek Coppens aka Ferreck Dawn je holanský DJ a producent, působící již 16 let na scéně. Jeho produkce je vydávána na známých undergroundových labelech, jako jsou Defected, Toolroom, Relief a Kittball records. Je považován za jednu z nejrychleji rostoucích tech-house hvězd.

Franky Rizardo
Holandský DJ a producent Franky Rizardo je dalším z nové vlny progresivních tech-house umělců. V roce 2015 založil vlastní label, kde podporuje umělce zejména z holandské undergroundové scény.

Mr. White
Nebyla by to ta pravá Sensation bez legendárního Mr. White. Tento rezidentní DJ je nedílným prvkem mozaiky každé show, kterou Sensation přináší. V Praze rozhoupe tisíce lidí na vlnách jeho energického tech-housu.

Dirty South
Až z Austrálie k nám zavítá dvakrát na cenu Grammy nominovaný producent a DJ Dirty South. Letos představil své velice očekávané tech-houseově laděné album ‚XV‘ které se výrazně liší od jeho předešlé produkce.

Kevin Saunderson
Americký producent a DJ Kevin Saunderson je skutečnou žijící legendou, která v posledních třech desetiletích formovala tvář elektronické hudby. Je považován za jednoho ze zakladatelů detroitského techna.

Format:B
Franziskus Sell a Jakob Hildebrand tvořící duo Forbat:B, stojí v popředí německé techno scény. Ovládají taneční parkety se zvukem zvaným MotorFunk. Jejich společná láska k hudbě je vedla k vytvoření vlastního labelu Formatik Records, který je momentálně jedním z nejvýraznějších na poli elektronické hudby.

Dosem
Marc Dosem patří mezi producenty, kteří nejzásadněji ovlivnili španělskou techno undergroundovou scénu. Připravte se na pořádné techno v podání tohoto španělského matadora.

MC Gee
Legenda, která je v posledních 11 letech známa především jako ‚Hlas Sensation‘.
MC Gee je bezpochyby jedním z nejvýznamnějších MCs v elektronické taneční hudbě. S nadšením nás provede celým večerem, který promění v nezapomenutelný zážitek. 

Dodal: Marketa Ottomanska, United Music
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SENSATION

Sobota 23. 6. 2018
Vystupují:
Ferreck Dawn, Franky Rizardo, Mr. White, Dirty South, Kevin Saunderson, Dosem, MC Gee
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika