Black Sun Empire přitvrdí 27. narozeniny Roxy

Black Sun Empire přitvrdí 27. narozeniny Roxy

24. 06. 2019  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Známí jako lídři tvrdšího, těžšího a experimentálnějšího drumandbassu, Black Sun Empire jsou více než pouhý hudební projekt. Jejich značka Blackout je vydavatelstvím a event impériem, které se rozpíná po celé zeměkouli.
Patří k hnacím motorům žánru, který ovlivnil celou generaci hudebníků. Jejich žádanost je přivedla na taková místa jako Glastonbury, EDC Las Vegas nebo Pukkelpop a brzy je dostane i zpět do Prahy na sedmadvacáté narozeniny klubu ROXY. Bude to poprvé, kdy se tvrdší drumandbass stane součástí oslav!

Black Sun Empire

Předprodej začíná 24. června přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24hodin.

Historie BSE sahá až do roku 1993, ale teprve s objevením zlomeného beatu našli svůj pravý cíl. Od té doby až do dnes stačili nahrát šest alb, stvořit hymny jako Arrakis, The Sun,  Feed the Machine nebo Dawn of a Dark Day. Skrze svůj label pomohli v kariéře mnohým dnes velmi respektovaným umělcům a poskytli platformu pro releasy takovým jménům jako Noisia, The Upbeats, Phace & Misanthrop, Mefjus, State of Mind či Rido. Vliv těchto imperátorů není radno podceňovat. Trojice vládne v hudební říši nekompromisního drumandbassu pevnou rukou, která pokyne i tanečníkům v ROXY, a to 26. října.

Dodal: Hanka Makovcova, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BE 27: BLACK SUN EMPIRE

Sobota 26. 10. 2019
Vystupují:
Black Sun Empire (NL)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika