Transmission Festival oznamuje datum pražské show

Transmission Festival oznamuje datum pražské show

03. 02. 2020  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po několika vyprodaných edicích s návštěvníky z více než 80 zemí světa, přinese Transmission Festival do pražské O2 areny další jedinečný zážitek v sobotu 24. října 2020.
Transmission Festival je celosvětově uznávaná show díky své dechberoucí produkci, jednomu z největších sound systémů na světě Funktion One Vero a ohromující světelné a laser show.
 

Transmission opět omámí vaše smysly monumentální stage, množstvím laserů od Ministry Rental Service, stovkou výkonných světel, velkými LED obrazovkami a spoustou speciálních efektů, které umocní zážitek zprostředkovaný United Music. Samozřejmostí jsou ta největší jména trance, tech trance a progressive scény. Kompletní lineup a téma akce budou představeny později.

Transmission Festival se uskuteční v sobotu 24. října 2020, kdy se pražská O2 arena promění v obří chrám tance a zábavy. Předprodej vstupenek startuje v pondělí 17. února 2020 v sítích Ticketportal a Ticketmaster. Pro registrované fanoušky budou k dispozici nejlevnější vstupenky od 1390 Kč, proto se registrujte právě teď: https://bit.ly/PreRegisterTMPRG20.

Aby byl zajištěn komfortní zážitek pro každého návštěvníka, je ponechána snížená kapacita O2 areny, proto doporučujeme zakoupit vstupenku co nejdříve.

S loňskou edicí Transmission Festivalu jste se vydali na vesmírnou odyseu do jiné dimenze. Připomeňte si ty nejlepší momenty z 'Another Dimension' v právě zveřejněném aftermovie.

Dodal: United Music Events team
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TRANSMISSION FESTIVAL

Sobota 11. 9. 2021
Vystupují:
na programu se pracuje
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika