Transmission Festival se přesouvá na září 2021

Transmission Festival se přesouvá na září 2021

01. 09. 2020  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na základě nařízení vlády v souvislosti s onemocněním COVID-19 a následnými omezeními kulturních akcí, nebude možné, aby událost Transmission Festival proběhla v plánovaném termínu 24.10.2020. Z tohoto důvodu jse přesouvá na náhradní datum 11.9.2021.
Milí fanoušci,
celý rok jsme usilovně pracovali na přípravách exkluzivní premiéry nové show Transmission Festivalu, která měla později cestovat po světě. Víme, že jste se do Prahy velmi těšili na to, co jsme pro vás přichystali, ale z důvodu světové pandemie a opatření k zabránění jejího šíření není Transmission Festival možné zorganizovat. Nezbývá nám nic jiného, než ​​jen čekat, kdy se budeme moci opět setkat na tanečním parketu.

Od počátku vypuknutí koronavirové krize jsme věřili, že epidemiologická situace bude na podzim příznivější pro události s větším počtem návštěvníků. Aktuální situace se však nevyvíjí správným směrem – neustálý nárůst pozitivních případů v ČR i ve světě, nemožnost cestovat bez omezení, nemožnost shromažďovat se v uzavřených prostorech v počtu větším než 500 lidí, a to pouze za dodržení přísných hygienických opatření, nás nutí učinit nelehké rozhodnutí.

Na základě nařízení vlády v souvislosti s onemocněním COVID-19 a následnými omezeními kulturních akcí, nebude možné, aby událost Transmission Festival proběhla v plánovaném termínu 24.10.2020. Z tohoto důvodu jsme nuceni letošní datum Transmission Festival přesunout na náhradní datum 11.9.2021.

Věříme, že v roce 2021 se situace skutečně zlepší a Transmission Festival se bude moci uskutečnit tak, jak jsme všichni zvyklí. Se všemi umělci jsme se dohodli na účinkování i v náhradním termínu, takže hudební program se nemění. Můžete se těšit na vystoupení Aly & Fila, Gareth Emery, Markus Schulz (Rabbit Hole set), Paul Van Dyk, Rodg, Thomas Coastline (warm-up set) a Whiteno1se. Do line-upu přibude ještě jedno zahraniční jméno.
Všechny vstupenky a e-locker vouchery zakoupené na původní datum zůstávají v platnosti na nový termín 11.9.2021. Pokud si vstupenku nemůžete nechat, máte možnost zažádat o vrácení vstupného, vaše vstupenka bude zneplatněna a vrácena do prodeje. O vrácení vstupného lze požádat do 24.10.2020 prostřednictvím e-mailového kontaktu help@unitedmusic.cz. Finanční kompenzace budou provedeny nejpozději 1 měsíc po novém datu přesunuté události. Zároveň bychom ocenili, pokud byste podpořili náš festival a zakoupené vstupenky si ponechali. O vrácení vstupného lze požádat do 24.10.2020 prostřednictvím e-mailového kontaktu help@unitedmusic.cz.

Doufáme, že tak jak se my těšíme na vás, těšíte se i vy na Transmission Festival, a proto si vstupenky ponecháte a uvidíme se v Praze, v sobotu 11.9.2021.

Děkujeme za vaši důvěru, přízeň a podporu v těchto nelehkých časech.

United Music

Dodal: UM
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TRANSMISSION FESTIVAL

Sobota 11. 9. 2021
Vystupují:
na programu se pracuje
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika