Party Emotion v květnu premiérově na Flédě

Party Emotion v květnu premiérově na Flédě

21. 01. 2007  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (2)
Druhé pokračování party Emotion (bývalá Sound of Ibiza) s sebou přinase po dlouhé době významnou změnu.  Nevyhovující prostory klubu 7.Nebe si vynutily přesun party na Flédu, která tak bude nově obohacena o hudební směr progressive trance. Premiéra 4. května.

David Linhart, promotér který s klubem 7.nebe spolupracoval od ledna roku 2005. Od té doby v něm uskutečnil celkem 8 party společně s Radanem Machem, které se do konce loňského roku jmenovaly Sound of Ibiza. Letos v klubu 7.nebe proběhla i premiéra Davidova nového konceptu přejmenovaného Emotion a jak jsme zjistili, byla to současně i poslední Emotion v 7.nebi. Důvodem prý byly dlouho nevyhovující prostory a při hledání nového útočiště cesta vedla jediným logickým směrem. V pátek 4. května proběhne premiéra party Emotion v nejvýznamnějším brněnském klubu Fléda, která tak bude obohacena o další hudební směr elektronické hudby, progressive trane. Vedle této informace o přesunu Emotion do nového prostoru nám David také prozradil, že mimo již avizovaného Airbase (Intuition/Swe) v line upu prý přibyde i jméno, které už jednou Brno navštívilo a předvedlo v klubu fantastictou performaci. Davida Linharta jsme se proto zeptali, zda by nám k dalšímu pokračování mohl něco alespoň krátce říct.

deivisDavid Linhart: Je to všechno se vším. Rozhodně se návštěvníci mohou těšit na velmi kvalitní "světový" tranceový lineup, který je standartem na mých akcích. Zabookováni jsou 3 zahraniční DJové a věřím že fanoušci kvalitního tranceu a kvalitních DJů budou nadšeni. Martin Roth a Mike Foyle nasadili laťku hodně vysoko. Dolů již prostě nemohu jít, to bych byl sám proti sobě.

Těšit se návštěvník může určitě i na velmi kvalitní videoprojekci a světelnou show a další podrobnosti prozatím nechám v tajnosti. Více bude uveřejněno již brzy.

www.emotion-party.com

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

EMOTION

Pátek 4. 5. 2007
Vystupují:
Solarstone
Další informace
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Valmont
25. 01. 2007 | 09:41:45
+0 | -0
i ja sdilim tento nazor, minimalne to bude moznost z kapacitnich duvodu pozvat vice lidi a posilit line-up. A priste pozvat jeste jine, lepsi hvezdy. Skoda toho sedmeho nebe, je to prijemny utulny klub.
andrew w
22. 01. 2007 | 07:47:05
+0 | -0
myslím, že je to krok správným směrem
SOUTĚŽTE
E-motion - 4.5. ve Flédě
1 x 2 volné vstupy
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika