Solarstone na květnové E-Motion

Solarstone na květnové E-Motion

07. 02. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Po dlouhých 12 letech od vzniku tohoto projektu budeme mit tu možnost je poprvé v ČR slyšet. Dají se nazvat živou legendou nejen tranceové hudby, ale celé taneční scény. Poznamenejte si do notýsku 4.5. nově v klubu Fléda.
Příznivci brněnské party E-Motion jistě potěší, že 4.5.2007 do klubu Fléda přijali pozvání jedni ze světových pilířů tranceové hudby. K DJům jako Airbase, Kamil Polner nebo Michael C přibylo další producentské duo z britských ostrovů.

solarstoneJedná se o dvoučlený projekt, který vznikl již v roce 1994, projekt u kterého pro napsání discografie nebude stačit pouze jedna strana papíru. Řikají Vám něco jména Rich Mowatt a Andy Bury? Ještě ne? Poslední počin této dvojce je spolupráce s výbornou zpěvačkou Jes, která je dvorní vokálistkou pánů Gabriel & Dresden z jejich společného projektu Motorcycle. Výsledkem je skladba Like a Waterfall a jedná se opět o nevšední skvost na poli tranceu. Poprosím Vás, zavřete oči a chvíli se zasněte. Poprvé v České republice, poprvé na E-Motion troufám si tvrdit dlouhodobě nejzářivější hvězda na producentském tranceovém poli. Projekt, který tvoří nejen výborný uplifting trance, ale stejně tak i výborné downtempo. Projekt, který vydal na podzim minulého roku své první producentské album a hned z toho bylo 2CD, které se zařadilo mezi kandidáty na album roku a recenze toto album zařazují mezi vůbec nejvyjímečnější alba v historii tranceu vůbec.

Dámy a pánové, je mi velkou ctí Vám oznámit, že headlinerem párty E-MOTION se stávají britští Solarstone. Jejich vizi hudby přijede předvést do Brna Rich Mowatt jako oficiální DJ SolarStone. Andy Bury se věnuje pouze producentské práci a jako DJ nevystupuje pro svoji plachost. I tak to bude jistě nevšední zážitek pro všechny ty, kteří E-Motion navštíví. 

                                               Solarstone - Like a Waterfall


                                              www.emotion-party.com

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

EMOTION

Pátek 4. 5. 2007
Vystupují:
Solarstone
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Milan
08. 02. 2007 | 18:45:13
+0 | -0
No tak to je husty!! Pekne de emotion nahoru!! super
SOUTĚŽTE
E-motion - 4.5. ve Flédě
1 x 2 volné vstupy
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika