Objev roku TomAngel: Vítězství si zasloužím!

Objev roku TomAngel: Vítězství si zasloužím!

15. 04. 2007  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (74)
Jedny z nejrozporuplnějších výsledků Dance Music Awards byla stejně jako vloni kategorie objev roku, kterým se stal nepříliš známý Tomáš Pavlíček, hrající pod nickem TomAngel. Domluvili jsme si s ním proto rozhovor, aby nám řekl více jak to bylo, jaké má plány atd. Určitě zajímavé čtení.
Čau Tome, v pátek 6.4. jsi se stal objevem roku 2006 na taneční scéně, takže mi to nedalo se tě několika otázkami nezeptat. Z kraje bych tě rád poprosil, aby ses čtenářům představil, kdo vlastně jsi.
Zdravím všechny čtenáře Poslouchej.net. Jmenuji se Tomáš Pavlíček a djským jménem Tomangel. Jsem ze severu Čech, z rodného města Teplice

Tak to ses představil tak ze třetiny :o) Zajímá mě kolik ti je let, co děláš, koníčky, jak ses dostal k hraní a jak dlouho se tomu už věnuješ...
Oki, je mi 26 let, pracuji na volné noze, tudíž OSVČ ve zkratce. Hraji dva a půl roku, k hraní jsem se dostal díky tomu, že se mi práce dje vždy líbila. 4 roky nazpět jsem si koupil gramofony a tím to začalo. Ke koníčkům mimo djingu patří noční život a zábava kolem něj.

Hraješ dva a půl roku a gramce máš čtyři roky? Jak tomu mám rozumět?
Ne, hraji dva a půl roku. To jsem si koupil jen gramce na oťukávaní a zkoušení.

tomangel

Aha. Jakou hudbu vlastně hraješ? A zajímá mě také, jakou hudbu rád posloucháš.
Převážně trance, pak už to míchám různými styly jako je progressive house, electro a techno. Určitě kupuji muziku, která mě něčím překvapí. V dnesní době je spousta produkce a je těžký si vybrat. Poslouchám převážně taneční scénu, ale takový Queen fakt žeru maximálně.

Tak pojďme dál. Přiznám se, že jsem o tobě poprvé slyšel až v době, kdy jsme počítali výsledky DMA 2006. Pověz nám prosím něco o své Djské kariéře.
No je pravda že plno lidí se ten večer ptalo na mojí osobu a musím zase znova říct, že člověk pokud nehraje ve větším městě, nikde není vidět a to je mi upřímně velmi líto! Kariéra? Dá se říct že těžká. Konkurence je mnoho a je těžký se probojovat někam vejš. Zase musím říct, že jsem na teplicku a okolí udělal, nebo se podílel na několika slušných akcí.

Tobě se ale probojovat evidentně povedlo. Co myslíš, že v tom mělo největší zásluhu?
Snad ano, ale to už jen záleží, jak s tím naložím já. Zásluhu na tom mají lidé, co ten hlas poslali a i když jsem oslovil mnoho lidí, nečekal jsem vůbec, že mi nějaký hlas pošlou. Nebylo to zadarmo, určitě jsem pro to abych vyhrál anketu udělal dost, třeba rozdání specialního setu pro tuto anketu.Těch promo CD bylo opravdu na stovky.

Kolik lidí jsi tak oslovil?
Mnoho, mnoho velmi mnoho...

Zkus nastřelit číslo…
Asi 2000

Týbrďo, slušná prace! A co tvé svědomí, když jsi se tak aktivně lobboval?
Práce? Dřina!! Celý jsem to dělal sám. Svědomí? Ups, to už se zeptalo pár desítek lidí, mám ho čistý. Nemyslím, že jsem udělal něco špatně. Politici dávali na volbach párky nebo pivko a taky nikdo nic neřekl. Jde o reklamu a tu jsem si udělal u každého z lidí jinou...

A co si myslíš o tom, že mladé holky, které ti dali svůj hlas, kolikrát vůbec ani nevěděli o jakou anketu se jedná, nebo tě dokonce nikdy neslyšeli hrát?
Otázka, kterou jsem čekal... Mladé holky? Ne tak ostře, posílal jsem info ohledně celé této ankety a nikoho jsem nenutil do hlasování. Spousta lidí zná muziku co hraji, hlavně jak jinak než díky Dj Tiestovi že? Každý kdo hlasoval, musel na web ankety a sám si zvolit. Já děkuji všem za ten hlas co se dali na můj učet. Spousta holek mě slyšela hrát na nějaký akci u nás na severu, ale jen holčičky neposílaj hlasy, spousta lidí co znám věděla že je ta anketa a tak poslali hlas. Pokud mě někdo neslyšel, snad se přijde podívat na nějakou party kde budu vystupovat.

tomangel

Vím to, protože jsme některé hlasy telefonicky ověřovali. Většina odpovědí byla, že jsi kámoš z "Libka" proto jsem se tak ptal.
Je pravda a kecal bych, kdybych řekl, že jsem nevyužil kontaktů z Libka :-)
 
Nakonec DMA 2006 dopadly tak, že jsi měl jako objev roku o celou třetinu hlasů více, než Dj roku Lucca. Myslíš si, že jsou ty poměry hlasů vyvážené?
Objev roku pro anketu udělá asi víc jak známa tvář. Já jsem čekal opravdu víc hlasujících lidí na adresu Lucca, Michael Burian, Orbith atd. Určitě já se těm hlasům věnoval osobně, a asi to proto tak dopadlo. To jestli jsem ovlivnil počet je víc než jasný, ale nebyl jsem sám, který tuto akci na hlasy dělal. Asi jsem byl nejlepší a vybral jsem si nejlepší cestu k výhře. Nechci, aby to znělo arogantně oki? Prostě jsem se chtěl umístit a povedlo se...

Ok, tak teď jedna spekulace. Kolik myslíš, že bys dostal hlasů, kdybys nevyvinul jedinou aktivitu?
To opravdu nevím, ale každý z nás aktivitu udělal. Neberte to tak, že objev roku se musí snažit jinak a víc, než známá a ověřěná tvář.

A jak se dnes cítíš jako objev roku?
Pořád stejně, nic se nezměnilo. Jsem stále stejný rošťák :-)

Dobře, ale ať už to bylo jakkoliv, jsi nyní objev roku a to s sebou nese i určitou odpovědnost. Uvědomuješ si, že bys v letošním roce měl scénu přesvědčit, že si titul objev roku opravdu zasloužíš?
Já bych rád dostal prostor k tomu, abych ukázal co umím. To jestli si to zasloužím pak posoudíte sami. Budu se snažit víc bojovat a mám v plánu vydat nějakou tu produkci k poslechu. Já na akcích, na kterých jsem se podílel, jsem pouze nehrál. Vyřizoval jsem spousta věcí okolo a makal! Nejde o to, aby dj pořád někde hrál, ale aby každý třeba poznal, že dělá víc než jen nasmlouvané hraní a tralala domů.

Stejně mi to ale příjde takové nepřirozené. Nejdřív se někam "natlačit" (promiň že to tak říkám) a díky tomu teprve dostat prostor ukázat co v tobě je. Ruku na srdce, nemyslíš, že by bylo správné získávat si ten prostor až podle skutečných zásluh?
Pěkná otázka. Natlačit se říct nedá. Ruku na srdce si dám a odpovím, prostor si zaslouží ten, kdo se o něj pere!!

Dobrá reakce :-) Ještě mě zajímá, co ty sám od tohoto titulu v letošním roce očekáváš. Musel jsi přeci tak „dřít“ s nějakou vidinou...
Já mám v plánu udělat s Leem, ředitelem Seznamzabavy.cz, Tour. Chtěl bych ji spojit s první trojicí objevů roku a ukázat se víc, než do této chvíle. Určitě mám esa v rukávu, ale nechci vše vykecat. Snad dostaneme povolení od města Teplice a budu moct udělat Summer Session. Jedná se o Open air. Minulý rok byla skvělá, za podpory mnoha lidiček.

Tak jo, to je vše co mě zajímalo. Díky moc, že sis na mě udělal čas. Přeju ti mnoho úspěchů a příští rok se třeba znova potkáme v rozhovoru s Djem roku, kdo ví...
Já taky děkuji. Bylo mi potěšením. S pozdravem Tomangel.

PS: Všem hlasujícím ještě jednou díky!!!!

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI
Vystupují:
Skyline, Lucca, Michael Burian, Orbith, Michael C a Ladida
Další informace
74 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Kaju
07. 01. 2010 | 15:49:18
+0 | -0
juknete na jeho novy web www.tomangel.com dobre obsahlej
Známá?
10. 02. 2009 | 21:42:08
+0 | -0
Tom ,nejlepší dj kterého znám , bohužel závistivci tuhle stránku slušně postihli!!! Fandím ti!
Muj nazor
07. 02. 2009 | 16:43:40
+0 | -0
paradni web www.tomangel.com fakt dobrej styl,tyhlekeci co tu pisete si strcte nekam
risa
05. 01. 2009 | 23:17:39
+0 | -0
http://n-joy.cz/video/horor-na-pumpe/YvXPaS7nZ71xXldm/

03. 05. 2007 | 21:22:25
+0 | -0
ten set se mi fakt libi,dobryy du mptrojky gut
Tomas
30. 04. 2007 | 19:23:19
+0 | -0
no spis chci to video :)

30. 04. 2007 | 16:39:46
+0 | -0

Set

Tady jsem našel jeho set http://www.seznamzabavy.cz/index.php?pg=djs-detail&co=162.
Idiot
29. 04. 2007 | 15:25:28
+0 | -0
nemate nekdo to video?ten borec ho asi smazal :D nekdo to upnete treba na youtube nebo tak :D
Michal
29. 04. 2007 | 01:39:08
+0 | -0

MAZEC

To je fakt pechota :-)))
Tomas
27. 04. 2007 | 23:57:53
+0 | -0
To Heap: zadna scena tu neni :D
Mafin Phoenix
25. 04. 2007 | 22:36:56
+0 | -0

Sem zvědav

Je to pako to je jasný líbím se ti zabodovalo, ale co naplat s tím nikdo nic neudělá. Já osobně jsem zvědav na jeho mocné DEMO na kterém ukáže co umí a jak do toho dává srdíčko. Sem napjat. Btw kdyby přijel k nám asi si na něj počkám a dostane severskou sodu jak se patří :))

24. 04. 2007 | 10:25:00
+0 | -0

Tomangel video

No ty kravo, teprve ted jsem to videl se zvukem a je to masakr...tomangel nejvetsi buran, mluvi hur nez 3lety dite, o scene vi hovno atd atd.......TOMANGELE, PROBER SE! Chovas se jako maly pako a ne jako 26 letej DJ.... :-))))))))))))))

23. 04. 2007 | 20:57:14
+0 | -0

videorozhovor

Tezko rict, jestli ma TA vypnuty mozek jen proto, ze je zapnuta kamera... Kazdop.je hrozne nervozni, nedokaze odpovedet na polozenou otazku, papouskuje par frazi, ktere se objevily i v rozhovoru s Ozzbym. A ten, co klade otazky, nema zrovna moc velkou fantazii: "kdy jsi zacal hrat-co te k tomu privedlo-kdo te ovlivnil-komu bys chtel podekovat" - bohuzel, takhle "napaditych" je vice "novinaru":-//
ganjaworld
23. 04. 2007 | 10:26:43
+0 | -0

TA

... rozhovor TA je krasna ukazka nezkuseneho mladi ... jak TA tak ten co vedl rozhovor pusobi jako amateri ...
dj
23. 04. 2007 | 07:42:17
+0 | -0

tohle je snad zlatá pěchota DMA

to je debil! To je debil! To je debil! Mele mega sračky a potkat ho někde v klubu tak mu asi rozsekám hubu už z principu:-) Vždyť vůbec neví o čem mluví...

shala
21. 04. 2007 | 10:02:44
+0 | -0
to video fakt stoji za to :o))

20. 04. 2007 | 20:03:14
+0 | -0

Videorozhovor s TomAngelem

Z tohodle rozhovoru jste si mohli udelat obrazek, co je TomAngel zač. Tohle mě ale vážně rosekalo. Tohle si fakt dejte!



http://www.seznamzabavy.cz/data/ostatni/rozhovor_tomangel.wmv
Ondra
20. 04. 2007 | 19:46:05
+0 | -0

maximig

jenže jak vidíš, K.G. vyhrává slavíka i nadále, a to už něco svědčí o českém národu, vypadá to, že my "děti" jsme úplně stejní, jako naši rodičové (nebo prarodičové). Lhostejnost k podobným anketám z nás dělá absolutní idioty a to zejména v zahraničí
maximig
20. 04. 2007 | 18:58:14
+0 | -0

2 lajta:

... a ja myslela, ze jsme pro morfa hlasovali proto, ze byl z tech Slovaku nejlepsi?:-))

Kazdopadne: tyhle ankety nezobrazuji kvalitu (napr. nej - lepsi dj/deska/klub/atd.), je to spis zobrazeni stadnosti te ktere skupinky lidi. Kdyz na zacatku devadesatek vyhraval Zlateho slavika furt jen Karel Gott, o cem to svedcilo? Jen a pouze o tom, KOMU stoji za to poslat Gottovi postou hlas - byly to zensky typu moje babicka (dej ji Panbuh vecnou slavu). Az tahle generace proridla, zacal slavika vyhravat nekdo jiny.

Vtipny taky bylo, kdyz deti na skole, kde ucim, udelaly anketu "oznamkujte ucitele". Myslite, ze vysledek ukazoval, kdo je kvalitni ucitel? LoL:-)))

Proste: at si T.A. dela promo, ale kvuli hrani, a ne kvuli hlasum
shala
20. 04. 2007 | 14:24:57
+0 | -0
je to humus, ale je to k necemu. aspon organizatori te ankety pochopi, ze musi zmenit jeji pravidla a styl jakym se voli. to jak to je ted z ni rozhodne prestizni nedela, volit by meli predevsim lide, kteri do toho vidi, tudiz fotoreporteri, novinari atd. jinak to bude vzdycky dopadat takto, vzdycky se najde nekdo, komu pujde predevsim o slavu nez o hudbu a aby se prosadil, udela maximu, mnohem vic nez ten, komu pujde vylozene o hudbu, takovym lidem je slava u zadku, jde jim o hudbu.
ganjaworld
19. 04. 2007 | 14:44:50
+0 | -0
2 djstranger : dival jsem se na unicomeclub ... ten dj stranger si ty jo ? ... jaky jsi rocnik ? mas e mail ?
ganjaworld
19. 04. 2007 | 14:37:59
+0 | -0
2 djstranger ... archivuj si vyhruzne sms a vsechny utoky na web atc ... kdyby te nekdo zrezal tak podej oznameni na neznameho pachachatele / dulezite neoznacovat konkretni osobu / pak pri vyslechu specifikuj na koho mas podezreni a proc / sms, predesle utoky, tento vzkaz pro tebe od honzy z teplic / ... zajimavy pribeh ten andel, jsem zvedav jak se bude vyvijet ... co zridit forum zivot a dilo toma nagela pavlicka
djstanger
19. 04. 2007 | 14:19:12
+0 | -0
taky, ze jo! nasili v tom uz bylo driv a je mi jak vidis avizovany i dalsi... tak uvidime, zatim to hlasit nebudu nikam a kaslu na to.

Dekuji Ti - peace! ;-)
ganjaworld
19. 04. 2007 | 14:16:13
+0 | -0
2 djstranger ... kasli na nej ... ja ho neznam a nikdy ho nepoznam pokud nebude v okoli meho mesta abych ho nafackal :-) ... ale myslim si ze jeho touha sukat rostenky prerostla jeho chapani a omylem se o nem mluvi z anketou DMA ... bud velkorysi a pockej, nema vytrvalost a prestane ... pokud v tom neni nasili, tak nereaguj ... pokud je dej vedet ... nelibi se mi ani jak te napada jako jugoslavce ... ono by nemusela byt spatna tomangel party v klubu co maji u nas v rezii lide z jugoslavie ... ser na nej peace
djstranger
19. 04. 2007 | 13:32:33
+0 | -0
ganjaworld: nemel bys to delat... fakt ne... on je totiz prave ten Tomangel, to co psal a podepsal se jako "Honza Teplice"... staci se podivat na styl psani, ma i prizpevky na trance.cz a na techno.cz - kde se taky podepsal jako anonym. Jen na trance.cz je podepsanej jako Tomangel. Vcera mi hodily i vyhruzne SMS (anonimny) ve stejny cas, cas je videt vedle prizpevky, take byl spamovanej miniforum na strankach unicomeclub.cz, je to konkurencni club kde ja hraju - ja jsem to pak vymazal, mam na stranky pristup, nekdo tam vlozil predpoved pocasi ci co? V podstate byl na internetu, tomik - btw: da se to zjistit i podle IP adresy jestli mluvim pravdu nebo ne. Neni to poprve, ze mi vyhrozuje, tak jsem se chtel zeptat co s tim?

Nechci to davat na policii ale...



??
ganjaworld
19. 04. 2007 | 12:15:57
+0 | -0
2 Honza Teplice ... angel tom dokazal ziskat hlasy, coz neni u ankety tohoto rozmeru a zajmu zatim problem a dopomohl si k objevu roku, neobavam se ze by tento rok hral nekde, kde bude opravdovy klubovy DJ evropske urovne ... v roce 2008 bude jen normalni diskotekovy DJ ve stylu dirty dancing ... to je zivot ... ovsem k tobe mam vyhradu ... chces tady vyhrozovat komukoliv nasilim ? to je priprava andelskeho toma na ziskavani hlasu v DMA 2007 ? ... Predpokladam ze mas andilka velmi rad a predpokladam, ze jsi jeho kamos ... takze pokud bude tomasek andelovic hrat na uzemi severni moravy pujdu a rozlamu mu desky ... a pridam par facek, ktere budou urceny tobe na predani ...
pan kotouc
19. 04. 2007 | 10:15:47
+0 | -0
4teplej Honza, jasny voe, vsichni tady tomangelovi zavidime jeho uzasny schopnosti, udelat ze sebe takovyho debila to chce skill, to jen tak nikdo neumi :))))
acter
18. 04. 2007 | 17:35:24
+0 | -0
Já vím jen jednu věc, pokud někde na plakátě uvidím jméno TOMANGEL a nebubude tam nikdo jiný kdo by mě přesvědčil tak na tuto akci nikdy nepůjdu.
Honza Teplice
18. 04. 2007 | 17:35:05
+0 | -0
STRANGER jsi normalni chudinka:))))))nejen ze porad pises na techno.cz ale uz i tu?Hold mas smulu ten kluk je borecek a ty stara prasiva jebka co dostavala po severnich cechach pres drzku,jinak jsem jeden z tech lidi co ti lamal desky na Palme jak jsi dostal.Jinak tyto veci co jsou tu napsany lidi jsou od Strangera navockovany.TOMANGEL HURAAAAAAA.Stranger vrat se prosim te do Jugosky oka?nebo si te najde par lidi a ver mi ze dostanes jako tolik kopancu a slovnich domluv,jako nekolik let nazpet,proste mu delas jen zle a on na tebe mrda maximalne,Tome drzim ti palce a ty Srecko Tankosic se priznej ze zavidis na severu djum hrani a tak volas OSU a jiny veci a udavas podniky ze hraji z cd a ze tam chodi mlady lidi,delas jen zle ostatnim a sam jsi horsi jak komunista,pro ty co mu to zavidej tak chci rict jedno vsem vam jeste ukaze ten clovek.pro Strangera specialne nepis tu uz prosim te ano?Kdybych byl na miste Toma,uz by jsi byl rosekanej,presne me upozornoval na reakce a ze uz i tady budes psat.
heap
18. 04. 2007 | 14:20:38
+0 | -0
Sorry stranger, je to nezvyk tady.... :-))))

Jinak musim rict, ze po tech rozhovorech me tomangel vysira jeste vic nez pred tim...a tak trochu me zacina dochazet, proc bys tenhle rocnik anuloval...(nebo min. tuhle kat.)
Zobrazit další komentáře   >>
SOUTĚŽTE
Dance Music Awards - 6.4.2007 v Abatonu
1x tričko DMA a 5x 1 vstup na finální večer
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika