Vařící zahájení electronic beats v Lucerna Baru

Vařící zahájení electronic beats v Lucerna Baru

30. 05. 2007  |  Autor: zeque  |  Komentáře (0)
Ve čtvrtek 24. května uspořádal T-Mobile další vydání electronic beats v Lucerna Music Baru, tentokrát v klubové atmosféře. Stejně jako na podzim se výběr interpretů opět povedl, ale šrám na celkovém dojmu byl dost znatelný a mohli za něho organizátoři.
Hlavním lákadlem byla několikanárodní skupina N.O.H.A., která už si české publikum získala na podzim, kdy hrála ve veletržním paláci před slavnými Prodigy. Další živým vystoupením tohoto večera byla česká partička Ohm Square. Dále vystoupil londýnský Dj Bassline Smith a za české barvy zahrál Josef Sedloň a Dj Katcha. Zásadním problémem večera byla teplota a zvuk. Oba dva nedostatky dokažou hudební zážitek pěkně zprotivit a přitom by stačilo tuhle akci uspořádat jinde.

electronic beats

Josef Sedloň večer odstartoval jako vždy projevem sobě vlastním. Jeho muzika působila spíše jako kulisa a bylo celkem jedno co hraje. V prvním živým vystoupení se předvedla skupina Ohm Square, u které se špatný zvuk projevil nejvíce. Jejich vystoupení na mě tím pádem působilo dost lacině a spíše jsem vzpomínal na doby, kdy tahle kapela pro mě znamenala absolutní vrchol české elektronické scény. Věřim, že jejich připravované album bude mít své kouzlo a zanedlouho zažijeme nějaké povedené křtiny, na kterých si spravime chuť.

electronic beats

Po další hudební záplatě, kterou Sedloň vyplňoval ticho mezi výměnou aparatury, se na podiu objevila kapela Noise Of Human Art, která v rámci electronic beats představuje své nové album "Dive In Your Life". Tato partička lidí, kteří se potkali na studiích a každý pochází od jinud, má pro hudbu opravdu cit. Jejich naživo hraný povětšinou drum and bassový rytmus, s dechovými pasážemi, rapovými vstupy, ozdobený něžným hlasem půvabné Minervy nemůže nikoho nechat v klidu. A taky nenechal. Necelé dvě hodiny byla Lucerna přeplněná radostnou taneční energií. Chvílema jsem si připadal spíše jako v pořadu vaříme se s NOHOU, ale v průběhu koncertu jsem zapomněl na svojí loužičku potu pod sebou a užíval si vyjímečného hudebního zážitku.

electronic beats

Milovníky točících se vinylů a cédéček určitě nadchl energický Dj Bassline Smith, který pokračoval v drum and bassovém rytmu hned po N.O.H.A. a podle ohlasů několika známých, kteří nemuseli ráno vstávat, i toto vystoupení stálo za to. Po něm někdy k ránu ještě Katcha a electronic beats se pomalu mohly chystat do Brna.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ELECTRONIC BEATS

Čtvrtek 24. 5. 2007
Vstup: Předprodej 240 Kč
Vystupují:
N.O.H.A., Josef Sedloň, Ohm Square, Bassline Smith, Katcha,
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Oblečení electronic beats
Trička, mikiny, bundy, pásky, kraťasy a další
Soutěž o mobilní telefon
1x Sony Ericsson W300
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika