Sensation White očima naši redakce

Sensation White očima naši redakce

02. 06. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na Sensation White nebylo možné nesejít se v hojném počtu členů naši redakce, která se vzápětí k této akci vyjádřila svými názory a postřehy, které jsme v sobotu v Sazka Areně zaznamenali.

honzinHonzin: Hodně povedená domácí párty dotáhnutá do sebemenších detailů a myslím, že po stránce organizační se opravdu hodně povedla. Tato párty nasadila laťku hodně vysoko, nebudu si nic nalhávat, ani si nedokážu představit, že by mne letos ještě něco dokázalo na naší domácí scéně překvapit, snad jen nějaká klubovka. Párty jsem si v podsatatě užil v dostatečné míře. K poslechu hrála dobrá music a hlavně bylo na co koukat - moudří vědí :o). Vzkaz pro všechny kdo čekali víc trancíku: Tato párty byla show a to opravdu velkolepá a není v žádném případě postavená na jednom jediném stylu hudby!

gusmanGusman: Měl jsem čas pořádněji vnímat až druhou polovinu SW, neslyšel jsem pořádně Michaela Buriana, Sebastiana Ingrossa a Davida Guettu a tak se moc k porovnávání jednotlivých účinkujících nemohu příliš vyjadřovat, ale myslím si, že každému se líbí něco jiného a tak nemá moc smysl se příst o to, kdo zahrál více či méně "dobře". Kvalitně hráli všichni DJ's, vše ostatní je věc vkusu. Mně osobně se nejvíce líbíl Sander Van Doorn a samozřejmě Megamix nabitý houseovými peckami, které mám fakt rád. Světelný park, VJ's, dekorace, performers - to vše byl podlě mě naprosto ůchvatné, tak jak bývá zvykem každé Sensation. Organizace dobrá až na některé naprosté nesmysly Sazky, za které ale pořadatel nemůže. Místa bylo rozhodně dost. Jako slabší, hodnotím zásobení barů nápojemi, například Red bull docházel prý již kolem druhé hodiny ranní. Co se týče ozvučení, myslím, že na hlasitosti by se dalo rozhodně přidat (možná už mám ale zničené uši :o), ale to by bylo občas spíše přebasováno ještě více než teď. Hlavně DJ's měli prý za pultem docela brnítko. Celkově hodnotím akci jako velmi, velmi zdařilou a rád bych se dočkal jejího pokračování.

ozzbyozzby: Celé to začalo na přestupních stanicích metra, kdy krátce po osmé hodině večerní přestaly vagony podzemní dopravy kapacitně stíhat převážet bílé lidi do stanice Českomoravská. To byl pro mě zřejmě nejsilnější zážitek tohoto eventu. Před desátou hodinou podupávalo v Aréně už cca 8.000-10.000 partypeople v rytmech Michaela Buriana. Prostor Sazka Arény se ukázal jako maximálně vyhovující, místy až přepychový. Příjemným místem pro oddych byl prsten arény se spoustou možností dalšího vyžití (Merchendise, fotostudio, prezentace partnerů, kavárny, příjemné posezení a další). Ceny na barech byly lepší než jsem čekal, občas se však ukázalo, že Sazka Aréna se svými bary lehce podcenila partypeople v konzumaci Red bullů a vodky, která několikrát v průběhu večera došla. Atmosféra Sensation byla velmi odlišná od ostatních halových parties, jelikož stejné oblečení symbolizovalo jakousi rovnost, která se příjemně podepsala na velmi pozitivní atmosféře. Kouříme si kde se nám zlíbí, ať už to je zastávka tramvaje, nebo plocha Sazka Areny. My Češi jsme celkem vychytralý národ a komu došlo, že tohle pořadatel ani provozovatel podchytit nemůže, s klidem si zapálil kdekoliv. Brzy určitě zjistíme, jak se to provozovateli líbilo. Hudebně mě akce nijak nenadchla, ale to jsem předem očekával, jelikož to není můj šálek kávy. Časový line-up byl zvolen ideálně a nejvíce mi sedl Sander van Doorn na konec. V sobotu v Sazka Areně také padl jeden nový rekor - takový bordel typický po halové party v Aréně určitě ještě neměli. Víc k tomu nemám, snad jen, že jsem velmi rád, že jsem se zúčastnil nečeho "nového" na domácí taneční scéně, a jsem velmi zvědav, jak se tato akce podepíše na dalším vývoji halových parties v Praze.

valmontDavid Valmont: Být na Sensation White byl jeden z mých velkých snů už od doby, kdy jsem začal fotit. Bohužel do Amstru to vždycky nějak nedopadlo a tak Praha byla jasná volba. Ačkoli jsem měl obavy z avizovaných restrikcí, akce byla luxusní. Bez problémů, které by nějak omezovali můj zážitek. Z pohledu fotografa bylo pár drobností, které mi vadily - například jsem nevyfotil pořádně jediného DJe, ale faktem zůstává, že Sensation je spíš o atmosféře. Bílá tančící masa lidí, zvuk, efekty - výborné. Díky UM!

darkiDarkina: Když poprvé United Music oznámilo, že v Praze uspořádají Sensation White, říkala jsem si, to musím vidět. A přesně o to šlo, do Sazky jsem se šla především podívat, jak se s bílou senzací dokážeme vypořádat. Hudebně to bohužel můj šálek kávy nebyl, takže komentář k DJským výkonům nechám raději na povolanějších. Organizačně se akce podle mého názoru povedla a dokonce mě málem odnaučila i kouřit. Stačilo projít kolem vyhrazené kuřárny a ihned mě chuť na cigaretu přešla. Myslím, že jsem nebyla jediná kdo byl tímto znechucen, a proto to nakonec dopadlo tak, že všichni kouřili všude. Co se týče barů, tak žetonový systém mi i přes vystání dlouhé fronty na začátku, vyhovoval. Takže sečteno a podtrženo: českou bílou senzaci jsem si užila a vidět narvanou Sazka arénu celou oděnou do bílého byl opravdu zážitek.

acidAcid: Tak máme za sebou slavnostní, dlouho očekávaný, první díl Sensation White v České republice. Netradičně zvolený prostor Sazka Arény se ukázal být dobrou volbou pořadatele a za celou párty jsem nezaznamenal žádný větší problém. V kruhovém prstenci se dalo v klidu posedět anebo jen tak chodit dokola, všude spousta barů, čisté toalety, vše bez nějakých větších front. Ceny byly taky přiměřené a žetonový systém mi až tak nevadí, viděl bych v něm spíš pozitivum, že odpadá problém s počítáním a vracením peněz. Po hudební stránce mě mile překvapil Michael Burian. Na druhou stranu se mi nelíbil Guetta, který několikrát zahrál opakovaně stejné tracky. Celkový dojem z párty mám určitě hodně pozitivní a je vidět, že UM nasazuje na poli českých halovek laťku zase o něco výše.

jervinJervin: Opravdu jsem se na tuhle párty moc těšil. První co na mne udělalo velký dojem, byla ta spousta lidiček v bílém, které spojoval stejný cíl, Sazka Aréna. Jelikož jsem v této hale ještě nikdy nebyl, byl jsem krom párty zvědavý i na prostor a komfort s ním spojený. Musím říct, že jsem byl opravdu unešený, v hale se dalo klidně procházet, místa k sezení taky akorát, dostatek barů a čisté záchody přispívaly k opravdu pohodovému pobytu. Nezažil jsem žádné fronty, krom těch na žetony, na které si taky jinak nemohu stěžovat. Párty samotnou bych rozdělil na takové dva bloky, na hudbu a na show. Hudebně to nebylo zrovna number one pro moje uši. Ovšem po stránce dekorací, světelných efektů atd. Nemám slov, jednoznačně úžasná podívaná. Z tohoto pohledu, tak párty vnímám spíš jen jako show. Chtěl jsem Bílou senzaci zažít a poznat o co jde, což se mi díky UM splnilo. Mít odvahu udělat takovouhle párty v ČR, to si zaslouží respekt a dík. Z 2. června 2007 v Sazka Aréně mám zážitek na celý život, ale taky vím, že další párty v bílém už zažít nemusím.

bladebladeBladeblade: Nejočekávanější party roku máme čerstvě za sebou a musím říct, že proběhla v absolutním pořádku. Nejvíce jsem se totiž bál, že lidé budou uvnitř příliš namačkaní na sebe, ale naštěstí tomu tak nebylo. Mě osobně se nejvíc líbil začátek, poté to na mě již působilo jako normální party. Přiznám se, že jsem čekal trochu větší show. Také se mi líbila rychlost obsluhy na barech, díky žetonovému systému. No co dodat, zřejmě to byla akce letošního roku. 

tazTaZ: Namlsaný z videí ze zahraničních Sensation jsem byl opravdu zvědavý, hodně jsem očekával. Obával jsem se, abych nebyl nakonec zklamaný, ale Bílá Senzace tomu nedala sebemenší příležitost. Sazka Aréna poskytla párty dokonalý vzdušný prostor s hladce fungujícím a čistým zázemím, ve kterém se díky číslování vstupů na plochu dalo krásně orientovat. Příjemně mne překvapily rozumné ceny pití i jídla (např. 0,4l pivo 30,- a vodka či RedBull za 60,-) a (na rozdíl od jiných akcí) zvládnutý systém žetonů v odlamovacích proužcích, který citelně zrychloval provoz na barech a neobtěžoval. Výtku zaslouží zásobení občerstvení i barů, jelikož již cca od 2. hodiny ráno bylo solidně "vyjedeno" v celé Aréně. Vizuelní hodnocení se dá jednoduše shrnout: nádhera, prostě pastva pro oči! Pohled (bohužel během večera celkem vzácný) na bílý "koberec" lidí při plně rozsvícené hale byl vskutku impozantní! Velká centrální dekorace (nad otáčejícím se pódiem s djs) zaplnila prázdný prostor, hala tak působila "menší než obvykle" a mnohem útulněji. I hudebně byl celý večer krásný a pestrý zážitek napříč elektronickou hudbou, takže žádný stereotyp a nuda. Bylo zřejmé, že djs své sety předem neslaďovali, jelikož jsem některé skladby (např. legendární Insomnia od Faithless) zaslechl vícekrát od různých djs. Hvězdou večera pro mne byl Armin van Buuren, který naplnil má očekávání špičkového tranceu. Uzavírající Sandern van Doorn k ránu dostal myslím všechny svým energickým setem a udržel plnou halu skutečně až do posledního tónu cca v půl sedmé. Po loňské plzeňské TranceParade jsem se na něj hodně těšil, ale že to bude takový nášup jsem nečekal. Zvuk byl velice kvalitní - čistý a silný. Jen hlasitost nebyla moc rovnoměrně rozložena - v některých částech arény (a tím nemyslím zapadlé rohy :-)) šlo rozhodně přidat, zatímco jinde šlo vydržet maximálně několik minut. Nejpodstatnější na celé akci ale bylo to, že od začátku do samotného konce panovala úžasně příjemná atmosféra plná dobré nálady!

Pozn. Názory dalších členů redakce doplníme v průběhu pondělí.

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SENSATION WHITE

Sobota 2. 6. 2007
Vstup: vstupenky Deluxe za 2980 Kč
Vystupují:
Armin van Buuren, Sander van Doorn, David Ghetta, Gabriel & Dresden, Michael Burian
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika