Richard Bartz v pátek na Elektře

Richard Bartz v pátek na Elektře

08. 10. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na páteční Elektru dorazí průkopník německé elektronické scény RICHARD BARTZ. Ovlivněn technem, housem, elektrem, synthcorem a dalšími styly, nastartoval svojí hudební kariéru jako co-producent alba Dje Hella - Geteert & Gefedert (Disko B - 1994).
Se vznikem labelu Kurbel records, který v roce 1995 založil, dává velký impuls k rozvoji mnichovské techno scény, která měla vliv na budoucí formování zvuku elektronické hudby po celém světe. Věrný fanoušek stylu 80' let od té doby nabírá na reputaci a kromě zvukově dokonale vybroušené produkci (a remixování), také výborně ovládá djing. V posledních letech však na stagi před gramofony dává přednost live actu, se kterým slavil úspěchy od USA, přes Evropu až po Japonsko. Nenechte si ujít premiéru tohoto německého borce v Roxy, budete překvapeni jak originální elektro-techno může být.

Před českým publikem samozřejmě nebude chybět rezident Airto (roxy booking), kterého podpoří Weki dj´s (wega & kim pixa). V chill outu vás uvítají Bo.dan (roxy booking) a Tazz (progressive session). Těšit se můžete na dekorace, plazma projekce a speciálně upravený světelný park! Vstup na mejdan je do 23:00 za 100,-, později za 200,-. Začátek klasicky ve 22:00.

www.myspace.com/kurbelrecords
www.myspace.com/munichtechno
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ELEKTRA

Pátek 12. 10. 2007
Vstup: do 23:00 vstup 100Kč, poté 200Kč
Vystupují:
special guest: richard bartz (kurbel.com) live!, resident dj: airto (roxy booking), guest djs: weki (wega & kim pixa), chill out djs: bo.dan (roxy booking) & tazz (progressive session)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika