Deivis: Víme přesně, kam E-motion směrovat

Deivis: Víme přesně, kam E-motion směrovat

15. 10. 2007  |  Autor: David Valmont  |  Komentáře (2)
V pátek se v Brně představila E-motion party již ve třetím vydání. Podruhé na Flédě a ačkoli minulý díl i přes hvězdné obsazení nedopadl podle očekávání, především co se návštěvnosti týká, byl tento díl o poznání úspěšnější. Nedalo mi se nezeptat duchovního otce akce Emotion Davida Linharta na pár otázek a požádat ho o zhodnocení tohoto dílu.
Ahoj Davide, od akce už uběhl dostatek času na to, aby jsi mohl zhodnotit, jak se povedla. A druhý díl na Flédě mě vede také k otázce, jak se Ti spolupracuje s klubem Fléda?
Ahoj, předně bych chtěl poděkovat všem, co se účastnili dalšího pokračování E-motion. Akce se dle mého až na pár menších nedostatků vyvedla. Po celou dobu akce jsem nezaznamenal sebemenší problém, jak ze strany DJs, tak ze strany návštěvníků. Návštěvnost byla nad očekávání dobrá a pro nás zavazující odvést ještě lepší práci na další party. Co se týče spolupráce s Level B production, tak bych řekl, že to je naprosto profesionální spolupráce a především od Tomáše Ondráčka, známého více jako Flye, je cítit velké zaujetí pro tuto akci a pro celý koncept jaký se snažím na E-motion držet.

emotion

Minulý díl byl provázen problémem s návštěvností a přesunem do nového prostoru, tedy na Flédu. I já mám E-motion tak nějak pořád spojenou se Sound Of Ibiza a klubem 7. Nebe, Nepřemýšlíš někdy nad návratem na „domovskou“ půdu 7. Nebe? Je jasné, že se částečně inspiruješ konceptem akcí slovenského DJ Pica ( Beutiful Things) a i zde mi více vycházi do konceptu 7. Nebe než industrialnější Flédy.
Co se týče Sound of Ibizy, je to pro mě již uzavřená kapitola. Koncept E-motion pokračuje tak jak byl vybudován na akcích, které jsem pořádal a na kterých hrál Ronski Speed a Menno de Jong. Tito DJs hráli ještě na Sound of Ibize, ale položili pevný základ pro koncept, který pokračuje až dodnes. To samé pro mě znamená klub 7.Nebe. Za domovskou půdu považuji klub Fléda, kde jsem našel pro svoji práci naprosto super podmínky a kde nadšení pro to mít další úspěšnou noc pod svou střechou je obrovské. Level B production mi dalo šanci v mém snu nadále pokračovat, podalo mi pomocnou ruku po minulé, finančně ne úplně úspěšné Emotion, a funguji tak jako manager pro tuto noc. Tím pádem si moc nedokáži představit, že bych se nějak měl vracet do 7. nebe. Navíc klub Fléda v sobě skrývá spoustu výhod, včetně velké kapacity, která již teď v návštěvnosti přesáhla kapacitu 7.nebe. A co se týče inspirace slovenské Beautiful Things, tak to je vcelku jednoznačné. Pro mě to je jednoznačně nejlepší a nejkvalitnější pravidelná akce ve střední Evropě. Proto je to skvělá inspirace pro mě a pro celou E-motion.

Poslední otázkou je, kam chceš akci směřovat a co chystáš na leden. Vím, že je brzy přemýšlet nad nějakými specialitami pár dní po skončení akce. Přesto máš určitě představu, co by se mohlo zlepšit a kudy E-motion dále směřovat.

Ano, ta představa je více než jasná. Dnes jsem byl na Flédě, kde jsme hodnotili akci společně se zástupcem klubu Tomášem Ondráčkem a mým nejbližším spolupracovníkem Michalem Vyroubalem a myslím si, že ve spoustě věcí jsme si rozuměli natolik, že přesně víme, kam tuto akci směřovat a jakým tempem se ubírat dále. Line-up na další akci je již hotov, takže už teď mohu říci, že z tohoto pohledu posun dopředu je a co se týče ostatních věcí, tak jsme se jednomyslně shodli, že je potřeba vylepšit jednoznačně světelnou stránku E-motion a postupně tuto akci směřovat ke stále větší kvalitě a zábavě. Možná se lehce pozmění koncept druhé stage, kde budeme vsázet na více mejdanová jména, protože to co se dělo ráno, bylo opět super. Ještě v půl 7 to tam tepalo a tak by to mělo být i do budoucna. Kvalitně DJsky obsazená E-motion, vynikající zvuk, perfektní světelná show, která byla snad jediným viditelným nedostatkem, spokojenost všech účinkujících a hlavně kvalitní zábava pro všechny, kteří tuto akci navštěvují nebo navštíví za velmi přijatelnou cenu s hudbou, která tu v klubech jednoznačně chybí.

E-motion je o tranceu a o tranceu zůstane i do budoucna. Nadšení lidí nejen z celé ČR, ale už i ze Slovenska pro tuto party nám dodává sílu pokračovat v nastoleném trendu a posunout tuto akci na absolutní špičku u nás. Dle ohlasů DJs, kteří na této akci hráli, máme velký potenciál. Tak uvidíme. Na vavřínech jednoznačně neusínáme, práce je před námi opravdu hodně
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

E-MOTION

Pátek 12. 10. 2007
Vstup: Předprodej 150 Kč, na místě 180 Kč
Vystupují:
Adam White, Pico, Jet Fever, Stepan Bruck, Matamar, Tadeas, Shala, Ibe, Michal Pesina, Typhone, Wikkins
Další informace
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

16. 10. 2007 | 20:48:17
+0 | -0

e-motion

Trance forever, fandím vám!

Thx4All

Trance4Ever
hellman
16. 10. 2007 | 16:37:59
+0 | -0

:-)

good luck e-motion
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika