Adam White: Bylo mi potěšením...

Adam White: Bylo mi potěšením...

29. 10. 2007  |  Autor: dance-girl  |  Komentáře (0)
E-Motion s Adamem Whitem je sice již dva týdny minulostí, avšak rozhodně ne minulostí, na kterou se zapomíná. Pozitivní ohlasy na adresu této party jsme zaznamenali nejen od návštěvníků a organizátorů, ale i z úst samotného headlinera.
Jak se ti líbila party? Užil sis ji?
Musím říct, že E-Motion byla jedna z nejlepších parties, na kterých jsem v roce 2007 hrál. Bylo vidět, že dav prostě miluje hudbu a rozumí tomu, co DJ předvádí, zkrátka bylo potěšení hrát pro zdejší publikum. Taktéž lidé, kteří party organizovali, byli skvělí, měli ke všemu dobrý přístup, a byla radost s nimi trávit čas.

A co říkáš na výkony ostatních Djs?
Štěpán Bruck, který hrál přede mnou, byl velmi dobrý. Zábava se při jeho setu, který byl výborným mixem starých a nových songů, opravdu výborně rozproudila. Stejně tak další dva Djs, jež hráli po mně, zahráli úžasně energické sety, a přesně věděli, co pustit, aby party jela.

adam white

Vidíš nějaké rozdíly mezi českými a britskými clubbery?

Myslím si, že čeští clubbeři jsou naprosto úžasní, je s nimi výborná zábava, a já jsem si hraní pro ně velmi užil. Je vidět, že trance milují. Pro mě je to zkrátka publikum, jak má být.

Co tě na České republice nejvíce zaujalo?
Navštívil jsem zatím jenom Brno, což je dle mého názoru velmi krásné město. Místní budovy jsou skutečně impozantní, stejně tak jako nádherný výhled z hradu Špilberk. Kromě toho taky musím pochválit vaše pivo, hezké holky a výborný guláš.

Chtěl by ses do ČR ještě někdy vrátit, ať už jako DJ nebo jako turista?
Určitě, velmi se těším, až zase navštívím Českou republiku, příště zde možná zůstanu o pár dní déle, abych měl více času na prohlídku města.

Díky! Těšíme se
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

E-MOTION

Pátek 12. 10. 2007
Vstup: Předprodej 150 Kč, na místě 180 Kč
Vystupují:
Adam White, Pico, Jet Fever, Stepan Bruck, Matamar, Tadeas, Shala, Ibe, Michal Pesina, Typhone, Wikkins
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika