"Superstar" Oxia na Elektře ve Flédě

"Superstar" Oxia na Elektře ve Flédě

06. 11. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Netrvalo to dlouho a je tu další Elektra s podtitulem Water edition. Ta tentokrat přivítá Oxia, který se svymi tracky odpalil za poslední rok v Evrope do pozice opravdove superstar. Před vice nez rokem vydané Domino zaznamenalo tak ohromujici uspech, ze ho dlouho ve svých setech hrali třeba Carl Cox, Sven Vath a snad všechny djske veličiny světa.
Přes deset let produkující, spolu s Hackerem šéfující label Good Life, ale až před rokem odpálený do opravdu hvězdné společnosti svým hitem Domino na labelu Kompakt (John Dahlback, Robert Babicz,Rex The Dog) v serii Speicher pod pořadovým číslem 34! Tuto desku jste za poslední rok mohli slyšte snad v každém setu jak DJ Orbitha a Luccy, tak všech djs po celé Evropě!

Ok, to byl velký úder, ale další přišel opět po roce (nepočítaje další releasy, ať už sám nebo ve spolupráci osobnostmi elektro minimal scény) a dle všech dosavadních reakcí se stejnouz intenzitou - Speicher 50 a Oxia - Not Sure - singl se stal jednou z nejprodávanějších desek měsíce (6. té místo v Top Charts na www.decks.de) a Oxiova hvězda jde opět nahoru. Nemluvě o tom, že další Oxiuv počin Lost Memory je na spadnutí a dle náslechu na myspace to vypadá na další „zářez“ v Top Charts.

oxia

Ano, přiznejme si, měli jsme štěstí, že booking byl potvrzen před jeho obrovským úspěchem zatím posledního singlu Not Sure, protože...Stručně řečeno 7.12. máte to štěstí si vychutnat jedno z těch top aktuálních jmen, která šla v Evropě za poslední rok nejvíc nahoru, tak si to užijte.

Barovou stage si pro další díly vezme na starost partička Electrodjs.cz, kteří poslední rok udělali tolik práce pro elektro, že tato stage je bez diskuze ve správných rukou a můžeme se pravděpodobně opět těšit na pořádný závěr, kterým Elektra začíná být pověstná. Ne na mnoha akcích se stává, aby ještě v 8 hodin ráno nechtěla narvaná bar stage opustit klub.



Tento díl se ponese v motivech druhého elementu – vody, na barech bude ale alkoholu i tak dost Projekceod Vje Kombajna bude minimálně na 3 projekční plátna rozmístěna po celém sále, zatím se ještě řeší ta správná technická instalace, posílené basy a superpower lights by Cyberlights Vás nenechají vydechnout! Elektra Water Edition zahasí minule zažehnutý oheň a vtáhne vás do vodního světa…příběh pokračuje! Vstupné: 200 / 250 Kč - Předprodeje: Ticketstream a Ticketportal, Fléda bar, Indies, DPzl, Wolf music, BKC.

www.myspace.com/oxiagoodlife
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ELEKTRA

Pátek 7. 12. 2007
Vstup: 200/250 Kč
Vystupují:
Oxia (FR), Orbith, Electro Sound System, Louis Elio, Thomas, Andrey, Martin Frank, La Rimme
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Gabo
07. 11. 2007 | 12:55:13
+0 | -0
jo!jo!jo!super!uz o tom vim dele ale i tak jooooooooooo !!Mnam
SOUTĚŽTE
Velká soutěž s Elektrou
1. cena: Hodinky Certus za 3800,- + 2 x 1 vstup + 2 x placka Elektra, 2 cena: 1 x 1 vstup + 1 x placka Elektra, 3cena: 1 x placka Elektra
Velká soutěž s Elektrou
1. Cena: 1 x parfem Davidoff cool Water Man nebo Woman + 2 x 1 vstup + Triko Elektra + 2 x placka Elektra, Cena: 2 x 1 vstup + Triko Elektra + 2 x placka Elektra, Cena: 2 x 1 vstup
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika