Electro Sound System: Tešíme sa na Oxiu

Electro Sound System: Tešíme sa na Oxiu

04. 12. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (6)
(Promotion) Už tento pátek proběhne druhá podzimní Elektra na Flédě s podtitulem Water Edition. Tu přijedou na hlavní stage zakončit slováci z Electro Sound System a právě s nimi tu máme kratší rozhovor.
Zdravím Electro Sound system! Naposledy jsme se viděli v Košickém klubu Exit, kdy jste nastupovali přímo po mém setu a musím uznat, že vaše muzika se mi moc líbila. Zkuste se trochu představit českému publiku.
Ahoj Aleši! No bola to poriadna party vtedy …tešíme sa na ďalšiu s tebou vo februáry v Exite.

Koho z vaší dvojce vůbec napadlo, dát se dohromady a jaké to je hrát v teamu? Kdo je u vás ta vůdčí osobnost nebo máte svoje role pečlivě rozděleny?
Obidvaja sa dlho venujeme djingu, sme dobrí kamaráti a všimli sme si že máme podobný vkus a názory na hudbu. Boro prišiel s nápadom dať dokopy skúsenosti, spraviť spoločný projekt a predstaviť niečo nové na troška zaspatej Košickej clubbovej scéne. A úspech sa onedlho dostavil . Vedúcu osobnosť nemáme vzájomné sa dopĺňame a snažíme prijemne prekvapiť toho druhého nejakým poriadne horúcim trackom .. robí nám to radosť.

electro sound system

Také jsem si nemohl nevšimnout vašich cool trik, na kterých bylo napsáno Electro Sound System. Pracujete na svojí image?
Áno myslime si že aj image vie zahrať doležitú úlohu vo vybudovaní kariéry ako je to aj zvyčajne v show bussinese. Mame pravidlo že vždy hrajeme rovnako oblečený v tričkách s našim logom a do výzbroja zvyčajne patria aj čierne okuliare a šiltovky.

Jak by jste charakterizovali váš aktuální sound, který hraje Electro Sound System?
Náš obľúbený sound je electro ale nestránime sa progressive housu a minimalu .

Vím, že jste si během krátké doby získali spoustu fanoušků, ale také hlavně hodně fanynek. Povězte mi, jaká je vůbec taneční scéna na Slovensku, respektive v Košicích?

Ano boli sme až prijemne prekvapený, že za akú krátku dobu plagát s našim menom vedel naplniť kluby. Tanečnú scénu v Košiciach by sme hodnotili ako ťažkú cestu neiktorých ľudí vrátané nás ako dj ov a Bora ako majiteľa najväčšieho Košického klubu Exit k tomu ,aby sme dostali do podvedomia ľudí čo je to vlastne kvalitná hudba a naozajstná party. Ale ako si si všimol pár krát ,keď si tu bol poriadny mejdan v Košiciach, vieme spraviť a nemuseli by sme sa zaňho hanbiť ani v nejakom väčšom európskom mieste.

V Brně budete vystupovat poprvé a to hned na nejlepší klubové noci za rok 2006. Jak se na svoji premiéru těšíte?
Tešíme sa veľmi! Hlavne na teba, Oxiu a na brněnských party people. Sme rádi že si nás pozval byt účastníkmi tvojej Electri.

A klasická formule na závěr, co vzkazujete návštěvníkům nastávající Elektry?
Odkazujeme im, že keď na pódiu uvidia dvoch sympatických chlapcov v čiernych tričkách a okuliaroch ,budú počuť vreskot našich obdivovateľov ktorých si prinesieme zo sebou a rezké zvuky poriadneho electra, tak to budú vedieť že sme to my .. ElectroSoundSystem.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ELEKTRA

Pátek 7. 12. 2007
Vstup: 200/250 Kč
Vystupují:
Oxia (FR), Orbith, Electro Sound System, Louis Elio, Thomas, Andrey, Martin Frank, La Rimme
Další informace
6 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

10. 04. 2008 | 02:18:16
+0 | -0

re Tomm-e

ty si asi pocuval za mlada BLANCK ANG JONES KOMERCAKOV Z NEMECKA A MAS SKRESLENE PREDSTAVY CO PARTY A DIska je ked si myslis ze kosicky ess HRA DISKOTEKU kubo!

10. 04. 2008 | 02:09:16
+0 | -0

re dopicesnimi

debilko ty si asi jeden s tych co zavidia mlademu projektu ako ess jeho malinke uspechy a to ze oni su neni tam kde si ty VSAQ?? ICH HUDBA JE CISTY UNDEGROUND a po vypocutiich setu som az zasol aky velky potencial tento projekt v sebe ma CHALANI DRZIM PALCE LEN TAK DALEL DRZTE SVOJHI STILU....
DOPICESNIMI
16. 01. 2008 | 03:20:58
+0 | -0

EXIt

Ti dvaja traposi hraju same p....,to sa neda nazvat electro,ked uz tretia skladba je house,alebo nejake remixovane disco... A Exit club by som nazval SNOB CLUB,ziaden underground,styl , progress... Som sklamany a znechuteny z mesta kde studujem,aspon ze prazdniny travim v Prahe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gigolo Records Forever!!§

12. 01. 2008 | 20:16:25
+0 | -0

exit

verim, ze sa chlapci z electrosoundsystem velmi snazia, no hovorit o party v exite je maximalne trapne a to co robia sa neda nazvat inak ako diskoteka :(

aj ked kosice nejaky ten cas v parties velmi nenapreduju, tieto akcie rozhodne nijako neprispievaju tomu, aby sa to zmenilo

15. 12. 2007 | 10:57:24
+0 | -0
Da se nekde sehnat jejich setik na stazeni?Dik moc
partypeople
06. 12. 2007 | 06:32:44
+0 | -0
Electrosoundsystem su super !!!!!!!!!
SOUTĚŽTE
Velká soutěž s Elektrou
1. cena: Hodinky Certus za 3800,- + 2 x 1 vstup + 2 x placka Elektra, 2 cena: 1 x 1 vstup + 1 x placka Elektra, 3cena: 1 x placka Elektra
Velká soutěž s Elektrou
1. Cena: 1 x parfem Davidoff cool Water Man nebo Woman + 2 x 1 vstup + Triko Elektra + 2 x placka Elektra, Cena: 2 x 1 vstup + Triko Elektra + 2 x placka Elektra, Cena: 2 x 1 vstup
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika