Czech Drumandbass Awards 2007

Czech Drumandbass Awards 2007

04. 02. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (2)
(Promotion) Anketa taneční scény se nám zřejmě pomalu začíná štěpit na jednotlivé subžánry. Důkazem tomu může být nová anketa zlámané scény - Czech Drumandbass Awards 2007. Slavnostní vyhlášení proběhne 22.3. rovněž v Abatonu.
Česká drumandbassová scéna se může chlubit úspěšnými producenty, kvalitními DJi i vychytanými parties. Hledáme ty nejlepší. Myslíme si, že scéna si zaslouží svoje vlastní ceny, ale aby to mělo význam, potřebujeme znát vaše názory – nejen názory DJs, producentů, promotérů, prodejců hudby a novinářů, ale i posluchačů a návštěvníků akcí. V první oficiální anketě mapující dění na dnb scéně můžete hlasovat do konce února v osmi kategoriích - díky vašim tipům se rozhodne, kdo je nej DJ, producent, talent roku, který klub, festival a projekt vás nejvíc bavily a jaká skladba nebo klubová akce je pro vás nezapomenutelná. Jsme právě v polovině hlasování, máte na to ještě měsíc, ale je to ten nejkratší měsíc roku, takže toho času zas už tolik není. Webový formulář na adrese www.drumandbass.cz/awards bude viset do 29. února. Vyjádřit se můžete i 15. února na Let it Roll, kde najdete stánek s hlasovacími lístky.

Nechceme to od vás zadarmo. Za vaši spolupráci při vytváření ankety čekejte hodnotné dárky od společností Represent, Skateshop.cz, Growshop, Growmania, Dnb League a dalších. Zkrátka nepřijdou ani vítězové jednotlivých kategorií. Kromě trofeje na památku dostanou i poukázky na nákup desek od obchodu TSP (Školská ulice, Praha 1) a možnost zahrát si na těch nejlepších mejdanech – DJ roku roztočí gramce na Let it Roll, producent roku na Take Control a talent roku dostane příležitost se ukázat na Drumstation.

A teď to nejlepší – připravili jsme pro vás nabitou party spojenou s vyhlášením výsledků ankety – a všichni hlasující se tam dostanou zdarma! Sobotu 22. března si zapiště do diáře pořádně tlustou fixou, ten den bude patřit všem, kdo si nemyslí, že drumandbass je mrtvý (jak se občas trapně říká.) V plánu jsou vystoupení kapel i DJs, včetně toho nejhvězdnějšího – jeho set si budete moct vychutnat hned po předání cen.

Už jste hlasovali? Super. Víte, na co se můžete těšit. Ještě jste nehlasovali? No tak šup! První seriozní udílení cen na české drumandbassové scéně je přece docela historická událost. A stojí za to být u toho.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CZECH DRUMANDBASS AWARDS 2007

Sobota 22. 3. 2008
Vstup: Hlasující zdarma
Vystupují:
Babe LN, Philip TBC, Pixie, Sayko, X.morph, Segundo a další
Další informace
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
jenda
05. 02. 2008 | 09:10:54
+0 | -0
2Lilly:cože??!!!
Lilly
05. 02. 2008 | 08:36:42
+0 | -0
no to ne...
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika