Vyhlášení Czech Drumandbass Awards

Vyhlášení Czech Drumandbass Awards

05. 03. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
(Promotion) Na tom, kdo získá cenu pro nejlepšího producenta nebo nejlepší festival roku, už se nic nezmění. Hlasování v prvním ročníku Czech Drumandbass Awards, jediné české oficiální ankety mapující drumandbassovou scénu, skončilo.
Výsledky si necháme pro sebe až do soboty 22. března, kdy je s náležitou slávou vyhlásíme na party v Abatonu. O zlatých hřebech loňského drumandbassového roku se ale nebude jen mluvit. Čeká vás kvalitní hudební produkce: na hlavní stagi to rozbalí Babe LN, Philip TBC, Pixie, Sayko, X.morph a kapela Segundo, druhá stage se rozhýbe breakbeatem.

Rozhodně uslyšíte i set toho, kdo bude korunován titulem nejlepší DJ. Je to někdo ze jmenovaných, nebo přijde úplné překvápko? Hádejte! Přímo na místě dokonce proběhne rychlosoutěž: zhruba do půlnoci si budete moct tipnout jméno vítěze této kategorie. Ze správných tipů během noci vylosujeme šťastlivce, který si rovnou odnese některou z věcných cen – stejně jako mnozí ti, kteří se zúčastnili hlasování. Jestli budete mezi vylosovanými, se také dozvíte ten večer - přítomní si můžou některou z cen od Skateshop.cz, Represent, Growshop.cz, TSP records, DNB League nebo Growmanie hned vyzvednout, nepřítomné budeme informovat a výhry od nás dostanou poštou.

A máme tu ještě jeden dárek pro všechny: vstup na vyhlašovací party máte zdarma. Tedy pokud jste hlasovali, nebo se zaregistrujete na stránkách Drumandbass.cz. Ostatní si připraví stovku. I to se vyplatí. Tohle totiž bude mejdan za všechny prachy.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CZECH DRUMANDBASS AWARDS 2007

Sobota 22. 3. 2008
Vstup: Hlasující zdarma
Vystupují:
Babe LN, Philip TBC, Pixie, Sayko, X.morph, Segundo a další
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
no tak
06. 03. 2008 | 21:23:14
+0 | -0
to máte hezký vi...
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika