Ferry Corsten headlinerem Transmission

Ferry Corsten headlinerem Transmission

13. 07. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Seznam umělců, kteří vystoupí 8. listopadu v pražské O2 Areně na pátém pokračování Transmission je již kompletní. Posledním zahraničním hostem bude holandská hvězda Ferry Corsten a z českých zástupců akci doplní Michal Poliak.
Tohoto sympatického Holanďana není třeba dlouze představovat. V České Republice vystupoval zatím pouze dvakrát, a v obou případech jej publikum přivítalo s obrovským nadšením. Jeho třetí vystoupení na Transmission tak slibuje skvělou zábavu, a jistě potěší i všechny fanoušky, kteří se na něj těšili uplynulý víkend v Břeclavi. Každou středu v 8 hodin večer si pak na rádiu Digitally Imported můžeme naladit jeho populární rádiovou show Corsten´s Countdown, kde Ferry představuje nejžhavější taneční novinky, a posluchači mohou volit týdenní top 10 skladby, ze kterých je poté sestaven měsíční žebříček top 10 countdown.

Vedle Ferryho vystoupí na pátém pokračování Transmission elitní tranceoví Dj´s a producenti jako Markus Schulz, Giuseppe Ottaviani , Rank 1, Aly & Fila, a domácí talent Michal Poliak, který jako jeden z mála domácích Djů úspěšně produkuje a vystupuje za našimi hranicemi v zemích jako Kanada, Čína, Japonsko či Španělsko. O videoprojekce se tradičně postarají holandští Vision Impossible, kteří mimo jiné vytvářejí projekce pro eventy jako Sensation nebo Qlimax. Můžeme se tak těšit na party plnou skvělé hudby a tance, unikátní produkci nabitou nejrůznějšími efekty, a hlavně neopakovatelnou atmosféru, která dělá z Transmission nezapomenutelnou noc.

Nejlevnější vstupenky na Transmission jsou v prodeji do konce srpna v sítí Sazka Ticket za 770 Kč, a jejich cena se bude zvyšovat až na konečných 1090 Kč. V prodeji jsou i vstupenky VIP Gold .
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TRANSMISSION

Sobota 8. 11. 2008
Vstup: Předprodej 660 Kč
Vystupují:
Ferry Corsten, Rank 1, Giuseppe Ottavian, Markus Schulz, Aly & Fila a Michal Poliak
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika