Rezervace vstupenek na Beats & Melody

Rezervace vstupenek na Beats & Melody

17. 07. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Signum Djs, Leon Bolier či Galen Behr jsou ikonami párty Beats & Melody, která roztančí 18. října ostravský klub Fabric. Třetí dějství populární B&M ovšem nenabídne pouze tři hvězdná jména, ale rovnou dvě podia sršící energii. Zajistěte si svou účast a využijte možnost koupit vstupenky za výhodnou cenu! Rezervace zvýhodněných vstupenek právě startuje.
Sobota 18. Října 2008 bude oním datem, kdy další díl párty Beats & Melody otevře své brány. Třetí pokračování B&M proběhne v ostravském klubu Fabric, kde se na dvou podiích představí Signum Djs, Leon Bolier, Galen Behr, Revolt, Deepress, Michael Scuberman, Carrione aka Diesel Phunk, FGSuckers, Danny May, Timo Timonen & George L a D'Safo & Marco Key. Vy si již nyní můžete zajistit svou účast na této párty a navíc získat vstupenky za zvýhodněnou rezervační cenu 200 Kč.

Rezervaci je možno od dnešního dne provést na internetové adrese rezervace.djrevolt.com
Po zadání vašich údajů Vám na email bude do několika dnů doručena potvrzující zpráva o přijetí rezervace společně s nepřenosným unikátním e-ticketem vystaveným na jméno. Týden před konáním B&M získáte balíček aktuálních informací vztahujících se Beats & Melody. V den konání akce tj. 18.10. pak využijete svůj e-ticket, který v pokladně klubu Fabric společně se zaplacením zvýhodněné rezervační ceny 200 Kč vyměníte za platnou vstupenku. Ovšem pozor, vyzvednutí rezervovaných vstupenek je nutné provést do 21:00, poté všechny e-tickety propadají a na pokladně klubu bude nadále možné zakoupit vstupenku pouze v plné hodnotě 250 Kč. Neotálejte a ušetřete na vstupném už nyní!
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BEATS & MELODY 3

Sobota 18. 10. 2008
Vstup: Vstup 200,-/ 250,- Kč
Vystupují:
Signum djs, Leon Bolier, Galen Behr, Revolt, Deepress, Michael scuberman, Carrione aka. Diesel phunk, Fgsuckers, Danny may, Timo Timonen & George l, D'safo vs. Marco Key
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika