E-Motion zahájila předprodej

E-Motion zahájila předprodej

18. 08. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) E-Motion hlásí spuštění předprodejů. Kde si tedy můžete zakoupit lístek k akci, na které se premiérově u nás představí anglická diva a v současné době jedna z nej tranceových Djane světa Sophie Sugar a společně s ní legenda kultovního projektu ALT+F4, svěží finský vítr Joonas Hahmo.
Na výběr máte z kamenných předprodejů a internetových shopů. Mezi ty nejvýznamnější patří Ticketstream a Ticketportal. V Brně bude možno zakoupit lístek již tradičně v Indies a v Domu pánů z Lipé na náměstí Svobody a bez poplatku prodejci můžete „lupen" pořídit v klubu Fléda a to na bárečku hned vedle klubu. Cena lístků je stanovena na 200,-Kč + poplatek prodejci.

Support k těmto dvěma hvězdným jménům obstarají především polský mladík Mike Wind, rezident akce a čím dál více oblíbený Stepan Bruck, aktuálně velmi činný producent a neméně kvalitní DJ Michal Poliak a pražský Hellman.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

E-MOTION

Pátek 10. 10. 2008
Vstup: Předprodej 200 Kč
Vystupují:
Sophie Sugar, Joonas Hahmo aka Alt +F4, Mike Wind, Staircase, Stepan Bruck, Michal Poliak, Hellman, Louis Elio, Shala, Clara Bailar, Michal Pesina, Kellys, Hawran
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika