Time Warp 2009: Laurent Garnier live!

Time Warp 2009: Laurent Garnier live!

16. 02. 2009  |  Autor: Sonja  |  Komentáře (0)
Už pár týdnů nás festival Time Warp zásobuje informacemi o vystupujících letošního jubilejního ročníku. Nyní tento event přichází s dalšími novinkami týkajícími se nejen pozvaných interpretů.
Stejně jako loni ani tento rok nebude na Time Warpu chybět Laurent Garnier. Letos si budete moct vychutnat jeho výjimečné live vystoupení. V Garnierově menu určitě nebudou chybět skladby z jeho připravovaného alba "Tales of a Cleptomanian", které má vyjít v květnu.

Jako další live interpret se na TW představí u nás ještě ne tolik známý Sis, který loni se svým singlem „Trompeta“ zaznamenal na labelu Ricarda Villalobose ohromný úspěch. Tohoto talentu si všimnul i Loco Dice, který na svém labelu Desolat vydal od Sis velmi povedené remixy. Nejen to je patřičným důkazem, že se máme na co těšit.

Jednou z dalších horkých novinek je připravovaná kompilace Time Warpu 2009, které se letos ujme Marco Carola. Carola absolvoval na loňském ročníku svůj „timewarpský“ debut, který se setkal s velkým úspěchem, a proto nebude chybět ani v line upu letošního ročníku. Kompilace bude k dostání od 3.4. 2009.

Poslední informace se týkají nedočkavců, kteří už netrpělivě očekávají den D s datem 3.4.2009. Ještě předtím se totiž ve frankfurtském klubu Cocoon bude konat Warm Up Party, na které nebude chybět nikdo jiný než samotný papa Sven Väth. Jako host na této party vystoupí Carl Cox.

Zájezd
Stejně jako loni pořádáme na Time Warp 2009 do Manheimu zájezd. Bližší informace získáte v článku o zajezdu.

www.time-warp.de
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TIME WARP 2009 - 15 YEARS ANNIVERSARY CELEBRATION

Sobota 4. 4. 2009
Vstup: Předprodej 45,- / Na místě 55,- Euro
Vystupují:
Sven Väth, Carl Cox, Richie Hawtin, Laurent Garnier(dj + live), Ricardo Villalobos, Dave Clarke, Turntablerocker, Loco Dice, Luciano, Monika Kruse, Chris Liebing, The Disco Boys, Josh Wink, DJ Koze, Karotte, Marco Carola, Magda, Barem, Seebase, Nick Curly, Nekes, Steffen Baumann, Anthony Rother, Mathew Jonson, Lexy & K-Paul, Joris Voorn, Subsonic Park, Sis
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika